arkadaşlar 500 km bakımı ile ilgili acil yardım lütfen

arkadaşlar keeway arn125 marka motorumu 500 km bakımına götürdüm bugün, (izmir-özgül motor) yağını değiştirdiler, frenlere baktılar, rölanti ayarı yaptılar... adam gibi başka hiçbirşey yapılmadı ama benden 30ytl para istediler. bende yanımda yok şu an dedim ve vermedim. böyle bir para talep etmeleri doğru mu? belki de ben motorumu başka motomax bayisinden aldığım için istemişlerdir diye düşündüm. ama yine de saçma geldi bu parayı almaları. normal mi sizce??? yardım pleaseeee

mustafa_can, motorunun parçaları garanti kapsamında olsa bile, yaptırdığın bakımlardan sen sorumlusun. Yağ ve işçilik parasını sen ödüyorsun.

hayır boyle bır sey olmaması lazım.ilk bakım her fırmada ucretsız dıye bılıyorum.

ben hiç sormadım ama benden de 35 istediler.. verdim..
ve herkes veriyor diye biliyorum :)

yag parası bütün motorlar için geçrli. ama 30 ytl çok. ben 15 verdim bu bile çok gözüktü gözüme. 5 ytl yagın piyatı. geri kalan cukka.ne koparırsa o kar.

walla bende kymco war ilk 300 den sona 1000 de gel dediler 300de gittim ilk bakım bızden sen sadece yag parasını ode dedıler 18 ytl bi tek onu werdim ama 1000 km bakım da yagını kendım alcam ama yınede ıscılık alcaklar almaları normal ama senınkının fıyatıda bıraz pahalı geldı bana sankı bılmıom ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar