Arkadaşlar 2011 cbr 125 ile ilgili bir sorum var

Herkese selam geçen aylarda 2011 cbr 125 aldım.1-2 gün gezip öğrenmeye çalışayım dedim daha ilk motorumdu.Ancak bir arabanın önüme kırması sonucu ufak bir kaza yaşadım.Arabaya çarpmadım durdum fakat dengem bozulduğu için ayağımı altından çekip motoru yavaşça yere bıraktım hemen kaldırdım.Sadece egsozun dışındaki alüminyum biraz yamuldu o kadar.Bu motora bir zarar verir mi kafama takıldı :silent:

Herkese selam geçen aylarda 2011 cbr 125 aldım.1-2 gün gezip öğrenmeye çalışayım dedim daha ilk motorumdu.Ancak bir arabanın önüme kırması sonucu ufak bir kaza yaşadım.Arabaya çarpmadım durdum fakat dengem bozulduğu için ayağımı altından çekip motoru yavaşça yere bıraktım hemen kaldırdım.Sadece egsozun dışındaki alüminyum biraz yamuldu o kadar.Bu motora bir zarar verir mi kafama takıldı :silent:

Hiçbişey olmaz takma kafana benimki de çizildi :)

Kardeşim. Öncelikle sorayım. Benimde ilk motorum olacak ve önümüzde ki yaza almayı planlıyorum. Kendim motor konusunda yeterli bilgiye sahibim. Vitesli ve scooter olarak. Sence CBR 125 başlangıç olarak alınabilecek bir motor mu ?

Böyle şeyler olacak kardeşim.Çizik varsa eğer üzerine carbon vs. kaplatırız. Geçer gider.En kötü kazan böyle olsun.Geçmiş olsun.Sana birşey olmasın.Motosikletin daha yeni anladığım kadarı ile.Böyle kullanımdan kaynaklanan ufak taş izleri,dairesel çizikler olacak.Bunları kafana takma.Motoruna güzel bak yeter.

benzeri banada oldu hemde aynı şekil. ben bırakmayıp iman gücü ile yere deymeden yavaşlatıp tuttum. Motorun tüm agırlığı bende yere paralel 8-10 saniye kaldım öylece:queen:... sonra gücümü toplayıp heaayyyt diye koparmacı haltercilerler gibi 3 üncü denemede kaldırdım ama yinede egzoz çıkıntılı bir parça olduğundan bi miktar çizilmiş. Her cbrcının başına gelir:)

egzoz koruması 50 TL imiş

bende yağmurda kaydırdım ve egzos koruması çizildi.ama bi sorun yok.motorcuya götürdüm boyadı bir güzel.biraz rahatlayınca yenisini taktırıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar