Arkadaşlar 2.ci konum honda cbr 250 r

Yarın bunu alacağız büyük ihtimalle,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ervis-bakimli-honda-cbr-250-r-214337114/detay

10.500 e anlaştık.

Ama
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-temiz-sorunsuz-kazasiz-honda-203247721/detay

burda var 10.500 diyor.

Sizce fiyatlar uygun mu bu fiyata alınır mı ?

Lütfen görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

Arkadaşlar yarın 1.ci linkteki siyah motoru alacağım.Düşünceleriniz nedir ?

Son düzenleme:
1 arkadas neden carbon kaplattirmis cizik mizik vardi onu mu kapatmak icin kaplatmış. Pek bilmem anlamam ama burdan çok zor olur yorumlamak bence. Bi ustaya gösterin

Üstteki arkadaş doğru söylemiş neden karbon kaplatmış süs için mi çizik için mi.
Bir de elcikler değişmiş yani büyük ihtimal ile Km geriye sarılmış ola bilir.
Barkın abinin şu videosunu izlemeni tavsiye ederim hocam.:)
https://www.youtube.com/watch?v=hBBDe40ZQnM

Acemi yorumu olarak.Siyah km olarak çok iyi, 2014 çıkış deniliyor,beyazla karşılaştırılamaz bile.
Ben olsam.Neden karbon kaplanmış bir kısım ve nerede olduğunu öğrenip işlem yapılan yere sorardım sohbet arası.
Renk olarak içinize sinmiyorsa bence biraz daha pazar araştırması.
Beyaz ilan tarihi 2 aylık neredeyse,fiyat uygun olmasına rağmen, belki şehirden dolayı satılamamış bu da değerlendirilmeli.
O hardal gibi spor manetler,bedava dağıtılmış gibi hrc stickerları,karbonun biraz değişik durması gibi şeyler siyahın asilliğibi bozmuş bence:cat:

ve şu ilan gözüme çarpıyor. Link
Garantili,Daha hoş :thumleft:

oldum olası orasına burasına sonradan yapıştırılmış sticker olan, veya egzoz harici birşeyi değiştirilmiş motosikletler antipatik gelmiştir bana. ikinci linkteki motosiklet biraz daha temiz görünüyor. ilk motosiklet pek hoşuma gitmedi birşeyler var gibi oralarda. tabi bu benim görüşüm. bir de 2 yıllık az yakan 250 cc motosikletin sadece 7000 km de olması biraz şey gibi geldi bana :silent: servis kayıtları varsa orası ayrı tabi.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim motorum ilandaydi 11 bin km de su an diablo rosso 2 lastik did x2 zincir on arka gold fren balatasi motul motor yagi,on cam ve egzoz karbon kaplama 11.500 tlye ilan acmistim 11250 ye vermedim baktim yaz da geldi kaldirdim ilani.demem o ki bos motora 10bin tl den fazla verilmez kim ne derse desin.cok dusuk km olursa o ayri

Arkadaşlar zaten honda bayisine götürüp gösterecem.Gösterdikten sonra eğer bir sorun yok derlerse ve dediğiniz gibi fiber kaplatma olayı eğer ciddi bir durum değilse veya çiziklerden dolayıysa zaten siyah seviyorum ce motoru alırım.

Sormak istedigim en önemli nokta km orjinal ise ve sağlamsa alınırmı.

Veya beyaz bu km rağmen bu fiyata alınır mı ? 1.ci motordaki anlaşamazsak eğer.

Gönlündekini al dostum, en fazla 300-400 tl oynar yarın öbür gün. Canını sıktığına, aklının kaldığına deymez

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam naptin ya beyaz olan 20 bin km nerdeyse 11bin lira verilirmi ona ya??ben satayim sana 500 lira fazlasina 2013 model benimki de.unutmayin arkadaslar mal alinirken kazanilir

Son düzenleme:
Arkadaşlar zaten honda bayisine götürüp gösterecem.Gösterdikten sonra eğer bir sorun yok derlerse ve dediğiniz gibi fiber kaplatma olayı eğer ciddi bir durum değilse veya çiziklerden dolayıysa zaten siyah seviyorum ce motoru alırım.

Sormak istedigim en önemli nokta km orjinal ise ve sağlamsa alınırmı.

Veya beyaz bu km rağmen bu fiyata alınır mı ? 1.ci motordaki anlaşamazsak eğer.

Egzoz koruma kapagi 110 tl cok buyuk para deil yani yuzeysel cizik vardir belki guzel dursun die kaplatmistir ama egzoz isindikca ve fazla kullaninca koruma da isiniyo ve koselerden eriyo kaplama ikisinide servise goster. hangisi icine siniyosa, temizse onu al derim ben disardan ikiside guzel duruyo... bide elcikleri nie deistirmis onuda sorabilirsin

Görüşler için çok teşekkür ederim.

Yarın servis de km geri alınmış alınmamış mı sanırım kesinlikle ortaya çıkar.

Bir kaç hafta önce 11 bin km HRC modelimi givi çanta, miclelin lastik ( 2 bin km), koruma takozları ve bir kaç ıvır zıvırıyla 10.250 tl sattım. Depomda alırken boyaya ihtiyaç duymadan düzeltilebilecek bir göçük vardı 250 tl masrafa sıfırlanacak şekilde. Ya yaptırıp 10.500 dedim ya da sen yaptır 250 tl düşeyim dedim. Velhasıl değerinde sattığımı düşünüyorum. Ben de 10.000 tl ye almıştım sezon başlamadan. Bununla kıyas edersen bence o motorlar o paraları haketmiyor. 11.500 - 12.000 tl bandında garantisi devam eden yeni kasa. Balata, zincir vs gibi masrafı olmayan motor bakman daha mantıklı bence.

Bir kaç hafta önce 11 bin km HRC modelimi givi çanta, miclelin lastik ( 2 bin km), koruma takozları ve bir kaç ıvır zıvırıyla 10.250 tl sattım. Depomda alırken boyaya ihtiyaç duymadan düzeltilebilecek bir göçük vardı 250 tl masrafa sıfırlanacak şekilde. Ya yaptırıp 10.500 dedim ya da sen yaptır 250 tl düşeyim dedim. Velhasıl değerinde sattığımı düşünüyorum. Ben de 10.000 tl ye almıştım sezon başlamadan. Bununla kıyas edersen bence o motorlar o paraları haketmiyor. 11.500 - 12.000 tl bandında garantisi devam eden yeni kasa. Balata, zincir vs gibi masrafı olmayan motor bakman daha mantıklı bence.

Güzel söylüyorsunuz da zaten o kadar verdikten sonra inanın hocam sıfır alayım daha iyi :).
İkinci olarak zaten yeniyim ve motoru ben kullanmıyacam.
Amaç uygun olması bütçemin son noktasına çıktım.Kask mont dizlik vs vs alınacak.
800 tl zaten a2 ehliyet için gitti devlet baba saolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar