Arkadaşın gazabına uğradım.Motor bloğu sökmek. lütfen yardım edin acil

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bir arkadaşım ile muhabbet esnasında mondial mh drift 125 motorumu boyama konusunu tartıştım ve arkadaşımı u işlerden anlayan biri olarak görürdüm ve beni ikna etti motorumu boyadı fakat sonuç hüsran motor bloğu ve ayaklıkları boyamış ve motordan soğumama neden oldu resimleri atacağım ne olur yardım edin ben nasıl temizleyeceğim bunu. motor bloğunu indirmem gerekli mi? 2 gündür sinirden uyuyamıyorum.. selülozik tiner denedim hemen siliyor boyayı fakat motor bloğundaki her kıvrıma bez girmiyor.Şu sıralar maddi olarakta sıkışığım. yardım edin lütfen.
205y4op.jpg
205y4op.jpg

Ne ilginç arkadaşlar var ya :) ne diyim geçmiş olsun. Motor bloğundaki boyalar zamanla kısmen atacaktır. Yazık olmuş güzelim drifte :salut:

Hidrolik yagı sıkın compresör tabanca ile boya atar gibi akabinde tanzikli su ile yıkayın.

Malesef :( atmasınıda bekleyemem acilen halletmem gerek

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

Acaba hidrolik yaüı kesin sonuç verir mi?

İsteyerek olan bir şey değil arkadaşım. Moralim zaten bozuk lütfen.

Arkadaşlar çözüm bulalım diye yazdım. Dalga konusu olmak için değil :)

Boya sökücü kimyasalları deneyebilirsin fakat contalara ve fren hortumlarına zarar verebilir belki.

Şaka dimi bu ? Peki ne dedide bukadar ikna etti seni. Madem motorun orjinalligi gitti. al iki kutu siyah boya sende boya ustunden.

Forum eskiden daha yardımseverdi.Şimdi Yaş grubu küçülmüş sanırım burada. Mat siyah ile boyasam selülozik tiner ile cıkardıktan sonra nasıl olur.

Motor bloğu ve egzoz zamanla ısıdan dolayı boyayı atar diğer yerler ise biraz zahmetli olacak ama su zimparasi+su yardımıyla çıkar

Tiner deme diyorsun da ya boya sökücü ya da tinerle temizleyeceksin ve çok zahmetli olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar