arkadaşımız Ertuğrul Öz için bir hafta siyah avatar

yüzünü görmediğim kimse için bu kadar üzülüp ağlamamıştım daha önce... unutmayın arkadaşlar nası bu haber şaka gibiyse ölüm de yanı başımızda... bizi görmüyorlar şu ya da bu sebeple görseler de görmeseler de umurlarında değiliz.... önceden kızardım eşinin, çocuğunun motor kullanmasına izin vermeyenlere içerleyip küsenlere... maalesef artık hak veriyorum... senin mekanın zaten cennet ertuğrul kardeş, bunun için en azından içimiz bi parçacık rahatlıyor... bu hayatı haketmiş olsan ve doya doya yaşayamadan bizi bırakıp gitmiş olsan da... kimbilir şimdi yazdıklarımızı bile görüyorsundur belki...

Söyleyecek birşey bulamıyorum.. MT deki en sevdiğim insanlardan biri.. Beraber sohbet ettiğimiz hoş insan... Mekanın cennet olsun :salut:

isteyen kullansın...

erturulzna5.jpg

daha 125. sayfada sorduğun soruya cevap arıyodum nereye gittin be kardeşim :( nie bizi erken bıraktın mekanın cennet olsun şuanki duygularım gerçekten çok berbat aklımı işe veremiyorum motorumu parka almıştım ama ordan hiç çıkartmak istemiyorum...

siyah avatar değilde bi bölüm açılsada vefat eden arkadaşların kısa bi özgeçmişi yazılsa 1 hafta değilde sürekli anılsa???
allah rahmet eylesin

arkadaşlar yeri degil ama;
acımızı yaşıycaz bu bir hafta böyle sürcek . ondan sonra ise o şöförün hakketigi cezayı alması için elmizden neler gelir ona bakalım.
bu durumda konu ile ilgilenen abilerimizinde yardımları ile inşallalh birşeyler yapabiliriz...
ertuğrul arkadaşımız için birşey yapamadık en azından bunladan sonrakilere bir faydamız dokunsun...

Tüm Motosiklet Net ailesine ve Kederli ailesine Başsağlığı diliyorum. Nur içinde Yat Kardeşim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eglesin...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Keşke ölmese de hep siyah kullansaydım.....Kendimi toplayana kadar da siyah olacak....

valla arkadaşlar ertuğrul abimiz tecrübeli bir arkadaşımızdı ama ne kadar tecrübeli bile olsan böyle aynaya bakmaya gerek duymayan insanlar yüzünden birsürü insanın canı yanıyor.ben burdan araç kullanan herkese daha dikkatli olmaları lazım

tanıdığım kadarıyla değerli bir insandı. Bu hareketinizi içtenlikle destekliyorum..

Allah gani gani rahmet eylesin.Yazdıklarından tanıdığım kadarıyla gayet yardımsever bir kardeşimizdi.Mekanı cennet olsun.Allah yakınlarına sabır versin.Çok üzüldüm kardeşler.

Allah rahmet eyler inş :( :( :( hiç muhabbetimiz olmadı sanırım, ama çok üzüldüm :(

üye olup da kaza sonucu bu dünyadan ayrılan arkadaşlar için ayrı bir başlık olursa onları her zaman hatırlamamız mümkün diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar