Babama nasıl mantıklı bir açıklama yapmalıyım :thumright
buba buba ben bi eşeklik yaptım diye cümleye başlayıp devamında mirasından red ederek bitecek olan bir konuşma hazırlayacaksın yapacak bir şey yok
Babama nasıl mantıklı bir açıklama yapmalıyım :thumright
buba buba ben bi eşeklik yaptım diye cümleye başlayıp devamında mirasından red ederek bitecek olan bir konuşma hazırlayacaksın yapacak bir şey yok![]()
Resim ekle.Motor r25 2016 model. Alternatör kapağı kırıldı motora içerde ne olduysa bu kadar tuttu.
Motor r25 2016 model. Alternatör kapağı kırıldı motora içerde ne olduysa bu kadar tuttu.
Burada açık açık yazamayacağımız bir yöntem daha var, babana mevzuyu açık açık anlat. ikinci bir araç, kaza tutanağı, tanıdık eksper, anahtar kelimelerini ver gerisini o halleder.
Lince başlayacak arkadaşlara not. Yapma canım kardeşim. uzamasın mevzu.
Sonra sigorta niye cok pahali diye sikayet ediyor herkes. Aha bu arkadas yuzunden![]()
En iyisi bu basligi okuyan herkes 100TL yollasin arkadasa, bari bir de sigorta sirketi kar koymasin ustune. Nasil olsa yine hepinizin cebinden cikacak![]()
Sahtekarlik cozum olarak boyle ulu orta yazilabiliyorsa az bile...
Sigortasız/kaskosuz kontak çevirmişliğim olmadı bugüne dek.Sonra sigorta niye cok pahali diye sikayet ediyor herkes. Aha bu arkadas yuzunden![]()
En iyisi bu basligi okuyan herkes 100TL yollasin arkadasa, bari bir de sigorta sirketi kar koymasin ustune. Nasil olsa yine hepinizin cebinden cikacak![]()
Sahtekarlik cozum olarak boyle ulu orta yazilabiliyorsa az bile...
En son Ferrari sahibi olduydum, çok iyi gidiyodu, bayağı havaya girdiydim, sonra birden kesildiBugünkü sigorta muhabbetinin ardından hızını alamamış gördüm seni abi. :mrgreen::queen: