- Konu Yazar
kardeş senin motorunu gördüm hemde dün akşam akşam pc basına gçemedigimden yazamadım yada telefon veya ulasabilecegim bişe yoktu ama halkalı polislojmanlarında arka taraf 212 e giden yolun sağında bi siteye ai açık parkta duruyordu gittim basına plakası bh idi aklımda kalanda o idi ama %100 senin motordu 20 dk fln bekledım basında kıms egelmedi sonra kardesımı aradım pc e gir die bu siteyi tarif ettim giremedi bende güvenliğe fln söyledim bunun sahibi kim oda ilk defa gördüüğünü söyledi sonra dedim nlader senin amirin fln yokmu yok dedi bizi site yöneti v.s sonra polisi aradım dedi eminmisiniz v.s ben forumda gördüm diyince tmm siz gidin biz oraya ekip gönderiyoruz v.s yemin ederim 45 dk bekledim gelen giden olmadı aradım tekrar yok adam gönderdiklerini söyledi ama ne glen oldu nede giden sonra kendım geldim karakola birlikte geldik motor yoktuama oranın eds kameralarının goruntsunu al istersen a iki defa denk geliom senin motora kendı motorumu ararken kendı motorumu bulmus gibi sevindim ahh keske tel nonu alsaydım
Ben şehir dışında olduğum ve müsait olmadığım için girip yazını şimdi okuyabildim. Motorun sahibi de bir kaç gün girememiş siteye, bakamamış. Ama aradım kendisini yazdıklarını okudum ve siteye girmesini sağladım. Çok teşekkür ederim, umarım şu şerefsizleri buluruz ve cezalarını çektiğini görürüz..