Arkadasım Benim Motorda Ehliyetsizlikten Ceza Yedi Ne olacak Arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş ola sanada ceza gelecek ehliyetsiz kişiye motor verdiğin için

ehliyeti olmadığı için ceza yiyen motor ilk defa duyuyorum :mrgreen: :mrgreen: hem ceza yiyosun
bide motorun üstüne atıyosun ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sana nasıl bi ceza gelicek biliyo musun?Gerçek ruhsat sahibi tarafından suratının tam ortasına bir yumruk :cherry::cherry::cherry:

Abicim git vergi dairesine ne bileyim trafik şubesine öğren en kolay yolu budur
Şu plakaya ait motosikletin borcu varmı diye :cat:

bu olay olalı tam 2 ay oldu arkadaslar dün olan birşey değil ama hala ceza görünmüyor ruhsat sahibine mi ceza kesiliyor motorun plakasına mı ceza kesiliyor ayrıca ruhsat sahibi ben değilim kimin oldugunuda bilmiyorum :D:D:D
senin iş karışık...ruhsat kimin üstüne,motora binen kim,kimin ehliyeti yok..kim k,me dum duma.....bence sen git cezayı öde kurtul bu sorundan...geçmiş olsun.

walla ben bağdat caddesinde 2 sene kadar önce siteden bilo125 le giderken polis çevirmesine yakalandm, polisin önn de deyim yerindeyse k.çımı yırttım. yinede ceza yazılcak dedi bide insaf etti sadece kask yok die ceza kesti pederin üstüne 52 tl ydi o zmn erken ödediim içn 39 tl ydi

bir aracın sahibini bilmeden nasıl kullanılır birşey diyemiyorum ama cezası kesin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Onlar seni bulur..:mrgreen:

Trafik tescilde, motor kimin adına kayıtlı ise, yani, ruhsatta motorun sahibi kim görünüyorsa; o kişiye İDARİ PARA CEZASI uygulanır.
Bu idari cezanın hediyesi:) 2008 Yılında 237,00-TL idi şimdi % 7-8 oranında arttı.
Ceza, 15 gün içinde ve peşin olarak ödenirse %25 indirim uygulanır.
Ceza makbuzu, eve postayla gelir, siz evde yoksanız; imza karşılığı ya muhtara ya da komşunuza verilir.

ben 14 yaşındayım ama hiç ceza yemedim çünkü hep kaçtım onun için tam olarak bilmiyorum ama ruhsat sahibi de ceza yiyor....

benim başımdanda geçti 253tl ruhsat sahibine 140tl çekiciye motoru kullananada 15 gün içinde öderse 450tl ama gecerse 15günü 600tl saglık olsun ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar