Arkadasım Benim Motorda Ehliyetsizlikten Ceza Yedi Ne olacak Arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadasım Benim Motorda Ehliyetsizlikten Ceza Yedi Onun kendi şahsına bi ceza kesildi onu ödedik motorun sahibinede ceza yazıldıgı söyleniyor daha önce hiç başımıza gelmemişti ama ne motorun adına nede benim adıma ceza yok ortada ilerleyen zamanlardada motorun üzerine plakaya yani ceza gelirmi merak ediyorum daha önce başına gelen arkadaşlar oldumu yorumlarınızı bekliyorum

Polis insaflı davranıp bu efendi birine benzıyor az bir cezayla akıllanır dıyerek başka bir maddeden ceza kestiyse sorun olmaz.

Ama ehliyetsizlikten kestiyse ruhsat sahibinede bonusu var

Toplamda 1000 ytl civarında bir ceza olacak ama kim ne kadar oduyor bilmıyorum.

ruhsat sahıbı kımse onada ehlıyetsız kısıye arac wermekten ceza gelıyor.we motoru bagladılarsa ruhsat sahıbıyle gıdıp we ehlıyetlı bır kısı alabılır hemen

bu olay olalı tam 2 ay oldu arkadaslar dün olan birşey değil ama hala ceza görünmüyor ruhsat sahibine mi ceza kesiliyor motorun plakasına mı ceza kesiliyor ayrıca ruhsat sahibi ben değilim kimin oldugunuda bilmiyorum :D:D:D

arkadasım motor ruhsatsız mı? nasıl ruhsat sahibi kim bilmiyorum. polis ruhsat kontrolu yapmadı mı? :silent::silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu olay olalı tam 2 ay oldu arkadaslar dün olan birşey değil ama hala ceza görünmüyor ruhsat sahibine mi ceza kesiliyor motorun plakasına mı ceza kesiliyor ayrıca ruhsat sahibi ben değilim kimin oldugunuda bilmiyorum :D:D:D

oda iyiymiş..

kim kime dum duma diyorsun yani.. tam türk işi..

Son düzenleme:

bukadarinada pes diyorum
motoru kullaniyosunuz size ait degil ruhsat yok, hadi ehliyetinizde yok
ama motorun kimin oldugunudami bilmiyorsunuz!?

buldugnuz yere birakin yada aldiginiz kisiye geri verin bence

:queen::queen::queen:
bukadarinada pes diyorum
motoru kullaniyosunuz size ait degil ruhsat yok, hadi ehliyetinizde yok
ama motorun kimin oldugunudami bilmiyorsunuz!?

buldugnuz yere birakin yada aldiginiz kisiye geri verin bence

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::cat::cat::cat:

Ruhsat sana ait olmadığına göre ne ruhsat nosu ne plaka nosu ne şase nosu için endişelenmene gerek yok bence :D

BİR CERZA DA RUHSAT SAHİBİNE KESİLİR.
Bana 2008 De 230 Tl Ceza Geldi Zarfla Beraber Hemen Gidip % 25 Indirimden Faydalanarak 170 Tl Olarak Yatırdık

neyin telaşını yapıyorsun. İyiki de ruhsatım yokmuş denecek nadir durumlardan biri.Ama burası Türkiye:)

yazık ruhsat sahibine kimse o adama sana ceza yazıldı diye hbr vermez belki on sene sonra evine haciz gelir icra gelir faiz bine bine.. vebalide satışı almadan motoru alıp kullanan şahıslara. kimin olduunu bilmediiniz motoru nası kullanıyosunuz şaka gb.. motoru bağlamışlardır ehliyetsizlikten muhtemelen sizede vermezler o tanımadıın ruhsat sahibinden başkası alamaz. balamadılarsa bile bi gün balanınca sana vermeyecekler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar