arka teker yalpalıyor

merhaba arkadaşlar. benim sorunum arka teker ciddi şekilde yalpalıyor. inip tekeri elimle saga sola salladıgımda oynadıgını gordum. problem nedir. bi arkadaş rulman dağıtmıştır dedi. doğru mudur? eier doğru ise bana kaça patlar? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bak;senin sorun,burda sadece soru boyutunda olduğu için,bunun cevabını engüzel tamirci veriri...

Ama genede için rahat olması için çok fazla bir şey tutmaz (tabi bu fazla tutmaz kısmı motora göre değişe bilir)

beşikten de olabilir. Şöyle yap arka lastiği tekrar salla. Arka dişlinin olduğu yerden sallanıyorsa rulman, arka lastiğin bağlı olduğu maşaları motora doğru takip et. Motora bağlanan yerden mi sallanıyor oraya bak. Ordansa takozlar değişcek. Beşik derler oraya. Ne kadar doğruysa.

arka teker tel jantsa akort kaçmıştır yada rulman dağılmıştır başka sı aklıma gelmiyor

rulmansa 5 lira akortsa baya tutabilir

bugun arkadaş motoru bir ustaya götürecekti şimdi aradı. göstermiş ustaya, rulman dağıtmış değişecek demiş. 3 rulman tanesi 17 iradan 50 artı işçilik parası 80 tl iştemiş bana baya pahalı geldi ama çok da anlamıyorum. adam 1000 lira da istese paşa paşa yaptıracaz. tamir işinin bu yanı kötü kandırılmaya çok müsait oluyor insan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen hafta forumda ankarada tanımadığım bir arkadaşa aynı işlemi yaptırmasında yardımcı oldum 10 tl bilya 10 tl işçilik haberin olsun

arkadaslar hersey guzelde bırde motoru tanısaydık fiyat konusunda ıyı olmaz mıydı markaya gore rulman fiyatıda degişmez mi?

hocam motorun nedir,500 tl lik mobiletmi 50 bin tl lik hondamı,neye göre yorum yapıcaz.. :)

ewet sımdı oldu sanırım hondacılar buraya :)
bende hondacıyım ama bu konuda sana yardımcı olamayacagım bende eskıden kucuk bı chopper vardı 15 tl te ıkı rulman almıstım 15 de ıscılık cok bır masraf degıl yanı

Son düzenleme:
ankaralı kım pardon ıstanbullu olsaydın sewe sewe yardımcı olurdum kardesım

bugun arkadaş motoru bir ustaya götürecekti şimdi aradı. göstermiş ustaya, rulman dağıtmış değişecek demiş. 3 rulman tanesi 17 iradan 50 artı işçilik parası 80 tl iştemiş bana baya pahalı geldi ama çok da anlamıyorum. adam 1000 lira da istese paşa paşa yaptıracaz. tamir işinin bu yanı kötü kandırılmaya çok müsait oluyor insan
japon kazıgıda böle oluyo demekki,nası bi rulmanmıs onlar,3 tane rulmanı neresine sıkıştırmış adi japonlar:cherry:

ya arkadaşlar ben bugün motoru almaya gidicem. eleman benden 80 lira isteyecek büyük ihtimal. bilmediğimden de adama birşey diyemiyorum ama en azından rulman fiyatları dediğin gibi pahalı değilmiş desem yanlış söylemiş olur muyum? honda xl 200 için arka teker rulmanı kaç liradır adamın dediği gibi 17 lira var mıdır? bir de adam 3 rulman demiş. bunun üstüne gitsem mi?

MOTORU ALDIM TAMİRCİDEN. 75 LİRA ODEDİM. 3 RULMAN DEGİŞTİRDİM, ORS RULMAN TAKTIM DEDİ. ARTIK GUNAHI BOYNUNA. KAZIK YEDİ İSEK DE SON OLUR İNSALLAH.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar