Arka teker sallanma normal mi?

Arkadaşlar honda cb 125 e kullanıyorum. Motosikleti orta sehpaya alıp arka tekeri boşa çıkarıyorum. Sonra motosikleti çalıştırıp vitesi takıp gaz veriyorum. Biraz hızlanınca yukarı aşağı sallanmaya başlıyor. Bu normal birşey mi yoksa bu bir problem mi? Eğer problemse sorunu ne ve ne yapmak gerekir? Umarım anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler :)

Hiç merak edipte tekeri havaya kaldırıp gaza basmadım. 20 senedirde motor kullanıyorum. Nasıl fantezileriniz var çözemedim.

Yeni zincir ve dişli taktmıştım onu denemek için yaptım sağlam mı diye :)

Sağlam fırlama kopma gibi bir şey olmadı ama o sallantı oluyo bir tek.

İki dişliyi ve zinciri değiştirdiyseniz sorun yoktur ,ama dişlinin biri eskiyse belki o gerdirebilir

benim motorun arkasına arkadaş binince knk arka sallıyo dedi.benzinlikte durduk baktık. beşiğin civatası gevşemiş ondan sallıyormuş. tek başımayken arkanın salladığını hissetmemiştim

Biri de cikip dememis ki kardesim jantin yamuktur... Asagi yukari mi sallaniyor yoksa s mi ciziyor. S ciziyorsa balans ister. Taabi hepsinden once jant baglantilarini ve salincagi kontrol etmen gerekir.

Biri de cikip dememis ki kardesim jantin yamuktur... Asagi yukari mi sallaniyor yoksa s mi ciziyor. S ciziyorsa balans ister. Taabi hepsinden once jant baglantilarini ve salincagi kontrol etmen gerekir.

Teşekkür ederim öncelikle. S değilde yukarı aşağı hareket var. Jantı, beşik ve salıncağı kontrol edeyim. Salıncak ve beşik hakkında bilgi edinmeliyim öncelikle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar