Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
İyi geceler.
Motosikletin arka teker mesafe burcu kayboldu. (Hani şu arka dişli göbeğinin zincire bakan tarafındaki parça. )
Daha doğrusu kaplinleri kontrol ederken sökmüşüm,söktükten sonra montajda farkettim,kaybolmuş bulamıyorum

Bugün Yamaha servisine gittim,ellerinde yok.
Çevre illerdeki tüm servisleri aradım,onlarında ellerinde yok.
Yurtdışından sipariş edilecekte,2-3 aya gelecekte....
Yamaha servisindeki usta benzer bi motosiklet bul,burcu sök,tornacıda yaptır dedi ama bu zor bi ihtimal.
Yarın evdeki rulmanlardan bişeyler ayarlamaya çalışacağım ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
20 liralık parçayı bulamadım
Sizlere sorum bu burçların standartı var mıdır? Milden geçecek şekilde rulmanı ayarlarım ama uzuluğu ne kadar hiç bilmiyorum.
Başka marka/modellerin örnek olması açısından fotoğrafları;
Motosikletin arka teker mesafe burcu kayboldu. (Hani şu arka dişli göbeğinin zincire bakan tarafındaki parça. )
Daha doğrusu kaplinleri kontrol ederken sökmüşüm,söktükten sonra montajda farkettim,kaybolmuş bulamıyorum

Bugün Yamaha servisine gittim,ellerinde yok.
Çevre illerdeki tüm servisleri aradım,onlarında ellerinde yok.
Yurtdışından sipariş edilecekte,2-3 aya gelecekte....
Yamaha servisindeki usta benzer bi motosiklet bul,burcu sök,tornacıda yaptır dedi ama bu zor bi ihtimal.
Yarın evdeki rulmanlardan bişeyler ayarlamaya çalışacağım ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
20 liralık parçayı bulamadım
Sizlere sorum bu burçların standartı var mıdır? Milden geçecek şekilde rulmanı ayarlarım ama uzuluğu ne kadar hiç bilmiyorum.
Başka marka/modellerin örnek olması açısından fotoğrafları;
Son düzenleme: