Arka plaka iptali !!

plaka gerekli birşey arkadaşlar

birkaza olur vurkaç olur, hırsızlık olur, plakanın kesinlikle görünür yerde olması lazım çok yanlış gözükmemesi bence

bir düşünün yakın bir akrabanız yayageçidinden geçerken kırmızıda otomobil eziyor,
trafikte kamera kayıdı var fakat otomobilin plakası yok bulunamıyor

sizce hoş olurmuydu bu durum??

ii bir örnek değil belki ama ben yaptığım bi kazada çamurluğum kırıldığı ve daha yenisi gelmediği için baya uzun bir süredir plakasız geziorum ve daha hiç bi sorun yaşamadım.. bi kaç kere polis çevirdi onlarda ruhsattan şasi noya bakıp yaptırıver plakanı deyip gitti.. demeye çalıştığım aslında bir plaka sahibi olduktan yani trafiğe kayıtlı olduktan sonra o kadar problem çıkarmıolar.. hele plakan takılı olupta biraz sağda diye hiç bi sorun yaşicağını sanmıorum...

Hocam fotoda bişi dikkatimi çekti ? Yanılıyor da olabilirim, göz yanılması gibi bişi belkide? Gidonu uzatmışlarmı makinanın american chopper hesabı ?

makinanın ön çatalına bir dizi işlem uygulamışlar bu sayede chopper görünümü kazanmış motosiklet bence bu şekilde çok şık görünüyor benim motosikletin çatalı kendiliğinden eğimli öne yatık o yuzden bu işlem için ayrıca bir çaba göstermem gerekmiyecek

valla hocam icinden nasil geliyorsa bence oyle yap, asıl ruhsatsız ve calıntı motorlarla ugrassınlar, bi de yana takıyosun yani, en azından benim gibi yapmamıssın... bak benim plaka nerde...

cevirmelere denk geliyorum, geceyse dialog kısa:
polis: alkol var mı?
uglychild: yok abi
p: ehliyet ruhsat
ugly: buyrun
p: kazasiz belasiz iyi yolculuklar
u: sagol abi..
kaskı bile cıkarmadan devam ediyorum...

genelde gunduzleri muhabbet uzuyor...

p: ehliyetin var mı senin...
u: olmaz mı e+a2 hemde
p: plakasi nerde bunun?
u: altta abi
p: goremedim
u: amotisor patlak da ondan
p: niye buraya taktın ki, yeri yok mu bunun...
u: genelde dagda bayırda biniyom, hoplayıp zıplarken lastige surtuyo tehlikeli oluyor diye buraya taktık abi...
p: hmmm... iyi fikir... zaten belli kıyafetlerinden.. yarışıyon mu sen? piyasasi ne bunlarin diye soru basliyo ve uzayip gidiyor...
bu dialogu yasadigimizda mt den bi ablamizda yanimizdaydi hatta koptuk gulmekten...

bi kac kere de cafeden beni cagirtti yunuslar, plakası nerde diye ama sonradan anladim canları sıkılmıs muhabbet icin cagirmıslar, biriki motorcu muhabbeti sonra yine devam...

Ne diyeyim yarıldım gülmekden muhabbetlere bak :queen: :queen:

slm;
ben de plaka var ama ehliyet yok.kaç para ceza yazarlar.veya ne gibi konuşmam lazım beni bırakması için.

ben izmirde plakasız motor görüyorum fotolarda plaka motorda görünmüyor nerde plakası onun bana bir söyleyim bakalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arka degılde on plaka ıptalı cok tatlı gosterıyo motoru baska plaka varmı sankı yahuu

mondiali ne güzel modifiye etmişler ya.benim motoruda yapsak şöyle.nerde yapılyor bileniniz varmı????

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum cezası olmaz olurmu tabıkı var bence sakın öle bı hata yapıpta polıse sorma:) ama cogu kısıde ozellıkle racıng lerde plaka ıptalı var ama polısl fln cevırmede durdurursa bırazda kelıme oyunu yaparsan ceza almadan kurtulursun yada aksıne cezanı pasa pasa alırsın:) bı arkadas 800 ytl bahsetmıs yok öle bısey yanı sanırım takılıyor oda:mrgreen:

kanımca 150 ytl gecmez ceza

caner22 abı ben sana hıc bısey demıyorum eyer yakalanırsan evının yakın bı yerınde olsunda barı cok fazla yurumek zorunda kalmazsın:p

bu arada 800 ytl cezayı ehlıyetı olmıyan ıcın söylemısın sorry:)

Son düzenleme:
benımde plakalıgım kırıldıgı için arka topcase takılan yere kaynaklattım plakayı...

HPIM4502Small.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar