- Konu Yazar
Selamın aleykum öncelikle hayırlı ve iyi gazlamalı hafta sonu diliyorum abilerim kardeşlerim
ama yarın pazartesi onuda söylim
ale::salut:
Motorumun lastikleri irc denilen fabrika lastiği geçen gün tekirdağ tarafına gidicektim atladım sabah hazılandım ehliyetimide cuma günü almıştım cumartesi sabah yola koyuldum
hop hendek merkez den tam e-5 e cıkıcam cevirme cevırmeye tam gircektim bi araba vardı onun arkasına gırdım hemen plakadakı ağ ı çıkardım yana attım atladım polis bana hönk hönk bakıyo kaçıcam edasıyla kaçarmıyım herşeyim tam
gittim durdum ehliyet ruhsat verdım baktı filan tamam sen git dedi sonra motor kaçlık dedi 125 dedim güzel motormuş filan tam motora bıncem kaskı taktım dedi lastikte çivi var hadi canım dedım kafayı cevirdim bi baktım çivi aman tanrim dedim :'( ulan dedim yola cıkıcam varya dıye sınırlenırken dedı yanda motorcu var ona gır motoru calıstırdım gittim abi dedim lastiğe çivi girmiş bi baksana yola cıkıyordum tam dedim
baktı çıkardı allah razı olsun fitil filan lazım mı dedim yok dişe girmiş dedi yanak lar varya hanı oraya doğru girmiş tükürdü filan hafa kaçırmadı
1 hafta öncede motoru yıkadım lastıkleride yıkım dedı elıme ot geldi bu ne lan dedım bı tırnak attım ot kırıldı
baktım oraya ot girmiş 1 mm lik bişey ellemedım o duruyor çiviyi cıkardım motorda hava kaçırma yok ama daha demin araştırdım fitil zararlıymış 100 km filan götürürmüş
mantar yama denilen bişey okudum çözemedim birde normal yama varmış en sağlıklısı oymuş yama yapıldıktan sonra balans gerekiyormuş
kaç ps olması gerekiyor cbr 125 irc arka lastiğin söylerseniz bakım eger ınmemısse lastik alabilirim elim rahata kavusunca bir çift ozamandamı balans gerekicek ?
yardımlarınızı bekliyorum
:santa:
Motorumun lastikleri irc denilen fabrika lastiği geçen gün tekirdağ tarafına gidicektim atladım sabah hazılandım ehliyetimide cuma günü almıştım cumartesi sabah yola koyuldum
baktı çıkardı allah razı olsun fitil filan lazım mı dedim yok dişe girmiş dedi yanak lar varya hanı oraya doğru girmiş tükürdü filan hafa kaçırmadı
1 hafta öncede motoru yıkadım lastıkleride yıkım dedı elıme ot geldi bu ne lan dedım bı tırnak attım ot kırıldı
mantar yama denilen bişey okudum çözemedim birde normal yama varmış en sağlıklısı oymuş yama yapıldıktan sonra balans gerekiyormuş
kaç ps olması gerekiyor cbr 125 irc arka lastiğin söylerseniz bakım eger ınmemısse lastik alabilirim elim rahata kavusunca bir çift ozamandamı balans gerekicek ?
yardımlarınızı bekliyorum