- Katılım
- 16 Haz 2006
- Mesajlar
- 658
- Motosikleti
- '13 Inazuma
- Konu Yazar
- #1
arkadaşlar bildiğiniz gibi zincirin bütün atığı arka jantta toplanıyor ve suyla çıkmıyor bunu nasıl sökeceğiz janttan???:cat:
Gerçekten denedin mi? Çizmeyelim sora.Ercument' Alıntı:En basit çözüm her evde olabileceğini düşündüğüm cif denen bir temizlik malzemesi ve bulaşık süngeri hani bir tarafı yeşil olan 10 dk. sürmüyor
Defalarca temizledim benim jantımda hiç bir sorun olmadı.GÖKTAX' Alıntı:Gaz yağı doğru işe yarıyor ama köpüklü sıcak su ve bulaşık süngeri de bu yağları çıkarır daha ekonomik olur.
Gerçekten denedin mi? Çizmeyelim sora.
yağın üstüne mutfakta kullanılan yağ çözücü sprey sıkılıyor .yağların aşağıya aktığını gözledikten sonra ve pırıl pırıl oluyor tazzikli suylada temizleniyor inanın pıpıl pırıl olyor.:cat:demonicdreams' Alıntı:Elimi oraya bir sokabilsem temizleyeceğim de... olmuyor işte, çok zorluyor. Sonra da motorun önü başka arkası başka gibi duruyor.