Arka frenle debriyajın yerini değiştirmek?

Arka freni sol elime debriyajı ayağıma almak istiyorum bu mümkün mü? Maliyeti nedir?

Durduğunda hangi ayağınla dengeni sağlayacaksın?Bir ayak debriyajda,diğeri vitesde,sonra?

motor park halindeyken ayağını debriyaja koyduğunda nasıl devrilmeden kalkış yapmayı düşünüyorsun

Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır :jocolor:
Gazı da hemen fren pedalının yanına alsan ne güzel olur :) Pardon debriyaj pedalının.

Motosikleti
Fazer8 abs
yüce rabbim bu gençlik çok farklı bi olay. insana neleri düşündürüyor.

Vitesi uzun bi demir çubukla elciğe uzatmayı düşünüyorum.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Genelde günümüz custom motosikletlerde ve 1950 öncesi motosikletlerde kullanılan bir vites sistemi.Hiç kullanmadım ama oldukça zor kullanımı olan,kullanışsız bir sistem olduğunu biliyorum.Ayrıca bu motosikletlerde debriyaj sol ayakta kullanılıyor diye biliyorum.;
photo0044hh5.jpg

Gazıda depoyla koltuğun birleştiği noktaya yaylı bir sistemle koy. İleri geri yaptıkça hızlanıp yavaşlarsın.

tamam bir şekilde olurda burdaki amaç ney neyin peşindesin debriyajı elinle sıkınca canınmı yanıyor anlamadıkki :)
Gazıda depoyla koltuğun birleştiği noktaya yaylı bir sistemle koy. İleri geri yaptıkça hızlanıp yavaşlarsın.

ney ileri geri yaptıkça :queen::queen:

Bende zihin gücümle kontrol etmek istiyorum hem maliyetide yok nede olsa beyin bedava :)

tamam bir şekilde olurda burdaki amaç ney neyin peşindesin debriyajı elinle sıkınca canınmı yanıyor anlamadıkki :)

ney ileri geri yaptıkça :queen::queen:

Arka freni kullanamıyorum, unutuyorum daha doğrusu sürekli ani birşeyde ön frene abanıyorum.

Bu işin kökten çözümü oto pilot yapsınlar bari de ne debriyaj derdi kalsın ne fren :pl:

Terminatörün ilk filminde ki motosiklet.Vites gidonun solunda,debriyaj sol pedalda.H&D'ın bir kaç serisinde de varmışşşş...Kesin bilgim yok çok kulaktan dolma tabi benimki...

Levyeli manet ile yapılabilir.Sanırım 660 dolar gibi bir fiyatı vardı e-bay'de ama onu 100cclik motosiklete nasıl uyarlarsınız bir fikrim yok.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç gerek yok gerçekten, bu kontrol düzeni yılların süzgecinden geçmiş zaten :p. Oldukça ideal, kritik kontroller sağda, daha az önemi olanlar solda. Buna alışmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar