Sn Ekonomi,
Yalvarırım ne olur artık durun. Walla çok üzülüyorum. Kökten dincilerle yaptığımız konuşmalara benziyor size izah etmeye çalıştıklarımız. Yahu ABS diye bir şey yok orda. Varsa bile senin düşündüğün ABS değil.Senin düşündüğün ise de zaten o ABS değil. Paradoks yaptın olayı yaw. Ya düşünün 90 TL ye olacak olsaydı o iş Mondial çoktaaaaan ekler size de 180 TL ye satardı. Bak parana kıyma, alma. Ama alırsan da;
Jant değişecek mi?
Kampana yuvasına mı sokulacak?
Dıştan takılıyorsa maşaya sığacak mı?
Kaliperi nereye sabitleyeceksin?
Hidroliktir bu güven olmaz, parçalar sağlam mı?
Kampana ile kitlenen lastiği ayarsız uygunsuz diskle kitlersen ne olur? (ha kitlenirse yine iyi, hiç tutmaması da var)
Seni birazcık tanıdıysam DIY projelerine düşkünsün. Ama 2 kere ölç 1 kere biç. Bence sen merak saldığın konulara ait kitapları al kurcalamaya başla biraz.
Hade iyi geceler.
Jant değişecek mi? Hayır
Kampana yuvasına mı sokulacak? EVET
Dıştan takılıyorsa maşaya sığacak mı? DISTAN TAKILMIYOR ICE GIRIYOR
Kaliperi nereye sabitleyeceksin? KALIN Sabitleme APARATI VAR BIRKAC CM IDI SANIRIM
Hidroliktir bu güven olmaz, parçalar sağlam mı? ON Hidrolik simdiye kadar sorun hissetmedim
Kampana ile kitlenen lastiği ayarsız uygunsuz diskle kitlersen ne olur? (ha kitlenirse yine iyi, hiç tutmaması da var)
disk kendi ayarını kendi yapıyor ince ayar mevcut değil
kitlenince freni birakirsin durum düzeliyor
abs denrn parça isini iyi yaparsa zaten asiri derecede fren yapmayı engelliyor deniyor
geçen elemanin birine sordum ikisine de bas kitlemiyor diyor
on arka disk ve ikisinde de abs parçası takılı
on ve arka freni sağlıklı kullanabilmek ise yapilmasi gereken en baştaki iş
kontra teknigi de refleks haline getirilmeli
bol bol fren alistirmasi yapılmalı
diskler temiz tutulmalı
gerekirse balata degisilmeli