Arka Çanta Demiri

Tamamen cahilliğimden soruyorum, farklı marka çantalar, farklı marka taşıma demirleriyle uyumlu mudur? Örneğin Shad'ın çanta tablası Givi'nin demirine kesinlikle uyar mı yoksa kendi demirini mi kullanmak lazım?

Genel amaçlı demırler var motora ozel eger cantaya ozel uretılmedı ıse universaldir

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Üşenmedim gidip motora baktım, givi çanta demirinin vida delik yerleri tam üstündeki givi tablaya göre yapılmış. Yani fazladan delikler, ileri geri sağa sola ayarlanabilecek kanallar yok. Tabla ve demir birbirine uyum sağlayacaksa bir şekilde montaj yapılır. Ama eline almadan uzaktan anlamak zor.

Tam olarak sorunun nedir? Belki bir fikir üretiriz.

givi çanta demirinin vida delik yerleri tam üstündeki givi tablaya göre yapılmış

Markalı demirler sınırlı uyumluluk sağlıyor.
Hepsi aynı değil, birbirine uymayabiliyor.

Markasız ya da genel amaçlı demirler çok istisnai bir durum olmazsa tüm çantalara uyuyor.
Çünkü üzerinde farklı montaj yapmaya uygun aralıklar, delikler vs var.

Ayrıca bazı markalar adaptör dedikleri ara elemanlar satıyor.
Örneğin Givi çanta adaptörü yapmışlar,
herhangibir demire monte edebilmek için farklı montaj imkanları oluyor.

Üşenmedim gidip motora baktım, givi çanta demirinin vida delik yerleri tam üstündeki givi tablaya göre yapılmış. Yani fazladan delikler, ileri geri sağa sola ayarlanabilecek kanallar yok. Tabla ve demir birbirine uyum sağlayacaksa bir şekilde montaj yapılır. Ama eline almadan uzaktan anlamak zor.

Tam olarak sorunun nedir? Belki bir fikir üretiriz.
Şöyle ki, çantam SHAD, ancak piyasada demiri pek bulunmuyor, Givi veya IRF'nin demirini kullanmayı düşünüyorum. Aslında istense bulunur, ancak benim asıl kafamı kurcalayan, servislerde çok sayıda kırık NC750 SHAD demir görmem, acaba IRF'nin sağlam demirinden taksam uyar mı?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Şöyle ki, çantam SHAD, ancak piyasada demiri pek bulunmuyor, Givi veya IRF'nin demirini kullanmayı düşünüyorum. Aslında istense bulunur, ancak benim asıl kafamı kurcalayan, servislerde çok sayıda kırık NC750 SHAD demir görmem, acaba IRF'nin sağlam demirinden taksam uyar mı?

Dün senin soruna bakarken netten İrfan abinin demiri gördüm, ileri geri ayarlamalı universal bişey yapmış sanki. Yani her marka tablayı üzerine takabilecek gibi duruyor.

Ara sor istersen.

IRF'nin demirini kullanmayı düşünüyorum

IFR genel maksatlı olduğu için muhtemelen uyar.
Ayrıca Sultanbeyli tarafında gp kompozit var.
Orada gidip olup olmayacağını deneyererek karar verebilirsin.

Tek sorun IFR demirinde yan çanta demiri bağlantı opsiyonu var, GP de yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar