Arka amortisör tamiri hk.

Merhaba,

Aşağıdaki gibi bir arka amortisörüm var. Ufak ufak yağ kaçırması vardı ve artmaya başladı.

Elimden işçilik geliyor, yağ contası değişimi ile ilgili bir çok video zaten hali hazırda mevcut. Bu arkadaşın contasını nasıl temin edebilirim.

Velevki tamir etmeye gözüm kesmedi bunu tamir edebilecek tavsiye ettiğiniz bir ustanız var mı?

Teşekkürler

Motosikleti
Motorsuz
Ben revizyon edilipte düzen tutan amortisör görmedim en iyisi 0 alıp yenilemek.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmişte 4 sene önce bir yerlerden kesip biçmişim. Kendin yapamasan da bu adamlar sanırım sana destek olabilir.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bunun bide Namiştayn'ı vardı. Sonra bi de başaran çıktı. Genelde ön camında "reptile" yazan otomobillere çalışan firmalar.

Bilstein, tein gibi markaların argeleri kendi arasında "there are 3 shock absorber company in Turkey. they have built their own brand around ours. They are pushing cars down to the magma." diye konuşuyordur.

Ancak amortisör tamiri yapamazlar mı? Kesinlikle yaparlar.

Geçen yaz arkadaşın motorunun arka amortisörü cortladıydı, Moto Face'e git dedim. Gitmiş, birazcık tuzlu gelmiş, Başaran'a gitti, hatta ben de hayret namıştayna gitmedin mi demiştim =))
yaptılar, olmadı falan filan bişeyler.. ben de sormadım artık.

Ben amortisörümde bir iş varsa Moto Face'e giderim, Maslak'taydılar taşınmışlar sanırım. Sahibi biraz aksidir, ucuz da asla değildir, başka yere de götürmem amortisör kolay kolay. Ha bu tip çok basit arka amortisörleri böyle iyi bir ustada tamir ettirmeye değer mi, ayrı mesele.

Motosikleti
Arora kasırga
Bu tip işlerle hintliler uğraşıyor,bizim sök takçı ustalar anlamaz.
Sen yine de yenisini al öyle dağıt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar