Arif Razgatlıoğlu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öncelikle insan olarak ele alacaksak alla rahmet etsin her ikisine de...
Ama yaşam tarzına göre yazacaksak sadece kızımıza rahmet etsin...
Aslında kız da reşit... Onun yaşayış tarzı da ofsayt anlaşıldığı kadarıyla...

Yahu nasıl olay bu..
Bi adam akıllı rahmet bile okuyamadık...

Bir arkadaşım olay yerinin fotoğraflarını çekmiş.
Yeni başlayan bir kullanıcı olarak hakikaten çok etkilendim.
Rabbim, ölümlerinde hayırlısını versin.

Alınan bilgilere göre ünlü bir motosiklet forum sitesinde arif razgatlıoğlu için konu başlığı açıldı. Tartışmalar tüm hızıyla sürer iken adı henüz belirlenememiş bir kişi sinoplulara hakarette bulundu. Bunun üzerine taraflar istanbulda sinoplular derneğinde buluşup orada da tartışmaya devam ettiler. Son alınan bilgilere göre 8 ölü 15 yaralı var sayın seyirciler.

Şu forumda bir kez konu başlığı ile 3. sayfadaki yazılanlar birbiri ile alakalı olsun arkadaş:mrgreen:

Bende resmi var. Beyini 2metre sağda duruyordu. Kasklar ellerde, alkolde alınmış bilgisine ulaştım bir tanıdıktan. Zaten kask takmamasiyla meshurmus birazda. Ne kadar iyide superde olsan tek hataya bakıyor. Keşke kız binmeseymis ama ona acıdım.

Burada ölen bir sahis var Halen millet 20 yasinda kizla gezdi ilişki yasadi diye Suçlu yaptiniz adami. Namus bekçileri BU ÜLKEDE MEŞHUR IŞ ADAMLARI VAR COK ZENGIN YASLARI 65 VE 80 ARASINDA MAGAZIN PROGRAMLARINDA 20 YASLARINDA KIZLARA HAREM KURMUSLAR GÖSTERE GÖSTERE HAYAT YASIYORLAR. KI BU SAHISLARINDA EVLI OLANLARI VAR. HANGI PROGRAMDA AYIPLANDIGINI GORDUNUZ???? HIC BIR YERDE ÇUNKU ZENGIN... Kiz reşit reşitttttttt . Kime gore küçuk kime gore buyuk bu kiz. Devlet yaş sinirini belirlemiş. Motoru kullanan ve ölen kişinin arkasindan yaptiginiz konusmalar Etik bir davraniş değil. Bakin ufacicik kizlari harem kurup kendine sevgili yapan 70 yasinda iş adamlari var. gostere gostere yasiyorlar. Nerde bu devlet nerde bu millet ozaman .????

her ikisinin de ailesine baş sağlığı diliyorum. Bazı arkadaşlar olayı Sinop'a falan getirmiş ne alaka olduğunu anlamadım neyse. Cadde de giderken paramparça olmak için epey süratli olmak gerekir herhalde. "Kendinden 30 yaş küçük bir kızla gezebilir reşit olduktan sonra sorun yok" diyen arkadaşlara hiç akıl erdiremedim kusura bakmayın miğde bulandırıcı bir durum. 59 yaşında bir adamın kendinden 30 yaş küçük kızla ne için dolaştığını hepimiz çok iyi biliyoruz.
İkisinin de ailesi için üzgünüm, kızın ölümüne gerçekten üzüldüm ancak 59 yaşında ki kişi için üzülemiyorum maalesef.

her ikisinin de ailesine baş sağlığı diliyorum. Bazı arkadaşlar olayı Sinop'a falan getirmiş ne alaka olduğunu anlamadım neyse. Cadde de giderken paramparça olmak için epey süratli olmak gerekir herhalde. "Kendinden 30 yaş küçük bir kızla gezebilir reşit olduktan sonra sorun yok" diyen arkadaşlara hiç akıl erdiremedim kusura bakmayın miğde bulandırıcı bir durum. 59 yaşında bir adamın kendinden 30 yaş küçük kızla ne için dolaştığını hepimiz çok iyi biliyoruz.
İkisinin de ailesi için üzgünüm, kızın ölümüne gerçekten üzüldüm ancak 59 yaşında ki kişi için üzülemiyorum maalesef.
59 yasindaki adamin kendinden 30 yaş küçük kizla niye dolastigini hepimiz çok iyi biliyoruz demişsiniz! Ben bilmiyorum bir anlatirsaniz öğrenmiş olucam gerçekten .Makara yapmiyorum. Birde şunu anlatirsaniz biraz daha bilgi sahibi olucam.
20 yaşindaki kizin kendinden 30 yaş büyük bir erkekle neden niçin dolastiğini bize bir anlatin ? çok merak ettim.

30 değil 40 olacak ayrıca bu beraberlik 2015te başlamış yani kız 17-18 yaşında imiş..

arkadaşlar bi insanın ayıbını su üstüne çıkarmaktansa, muhabbetini yapmamak daha erdemli bir şey. sizi sukunete davet ediyorum.

59 yasindaki adamin kendinden 30 yaş küçük kizla niye dolastigini hepimiz çok iyi biliyoruz demişsiniz! Ben bilmiyorum bir anlatirsaniz öğrenmiş olucam gerçekten .Makara yapmiyorum. Birde şunu anlatirsaniz biraz daha bilgi sahibi olucam.
20 yaşindaki kizin kendinden 30 yaş büyük bir erkekle neden niçin dolastiğini bize bir anlatin ? çok merak ettim.

59 yaşında adamın 20 yaşında kızla takılmasının tek sebebi genç ve diri vücudu. yoksa 59 yaşında biri yaşında bir çocuğa asla tahammül edemez.
20 yaşında bir kızın da kendi yaşıtlarında bulamayıp 59unda adamda bulduğu şey muhtemelen para ve statü. ünlü sayılırdı rahmetli.

sonuç olarak alan razı veren razı.
yasal bir sorumluluk da yok.

aynı şekilde burdaki insanların yorumlarında duyarlı olmaları şeklinde bir yasa da yok.

ölünün arkasından bilmemne şeklinde duyar kasma ile,
59 yaşında adam olur mu öyle şey

demek aynı derecede yasa ile alakalı olmayan ve toplumsal değerlerle alakalı durumlar.

neden bu kadar yırtınıyorsunuz anlamadım.

Arif Abi'nin trafikteki sürüşü üzerine ve kazanın oluşuna ne derece sebebiyet verdiği üzerine yapılan yorumları anlarım, burasi tam da yeri,çoğumuz motor kullanıyoruz, benzer hataları yapmayalım, yanlışları örnek almayalım diye.

Ama konu gelmiş 20 yas 60 yaş, ilişkiler vs , şahsiyet, karakter vs hepsi konuşulmaya başlanmış. Anlayamıyorum,gerçekten...

Ben ne diyorum ? Artçı ile sürüşünu,eksiklerini,trafikte yanlış yaptığı kural hatalarını konuşalım, analizini yapalım, tamam.

Özel hayatına girmek,ilişkisini yargılamak, üzerine konuşmak hiç bana göre değil, konuşulmasını da kesinlikle kınıyorum.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Dostum, öğrenim kredisi bursu verdiği için yanında dolaştırıyor kendinden 39 yaş küçük kızı. Tatmin oldun mu? Olayı başka yere çekmeyelim. Burada tartıştığımız konu; alkollü ve kasksız tapagaz motor sürmeye niyetliysen, kaza riskinin yüksek olduğunu bile bile arkana artçı alıp onun hayatınıda hiçe saymadığından ötürü burada yorum yapıyoruz. Olan olmuş, ölen ölmüş biz burada birbirimizi yiyoruz.
Ayrıca bu forumu başıboş bırakan adminler hakaretler yağdıran Consigliere adlı üyeyi neden banlamazlar halen anlamadım!!

Ben ne diyorum ? Artçı ile sürüşünu,eksiklerini,trafikte yanlış yaptığı kural hatalarını konuşalım, analizini yapalım

Tamamen size katılmakla birlikte;

Sen kimsin ki koskoca "Tek teker Arif" abimizi eleştiriyorsuna dönüyor olay.

Nereden tutsak elimizde kalıyor.

Sebebi eleştirinin üslubunun düzeysiz oluşu ve ayni zamanda teknik konular dışında özel hayata girilmesi.

Yoksa, sevdiğimiz insanları eleştirmedigimiz yerde "ikiyüzlülük" başlar.

Tekrar yazıyorum, kask takılmamış,kesin. Hız, fotolardan yola çıkarak yaptığımız varsayimlarla olmaması gereken sekilde yüksek. Ekipmanlar tam değil gibi görünüyor.

Karşı tarafin , tali yoldan anayola çıkışı, kural hatası olabilir.

Şunu düşünüyorum, acaba 60-70 km ile gidiyor olsaydı kaza olur muydu ? Olsa bile daha az hasarla atlatilir miydi ? Kasklar neden takilmamis ? Artçı varken cok daha defansif surulebilir miydi ?

Kaza raporu yok, bilgiler yok, sadece fotolardan çıkardığım varsayimlar. Fakat kasların takilmadigi aşikar.

Eleştirim teknik detaylara ve sürüş tarzina. O kadar. Kim olursa olsun. Efsane veya unlu bir isim olmasi yanlışları degistirmez.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Burada yazılan mevzulardan Tekteker Arif'in haberi olacağını zannetmiyorum.
Fakat kendisinden çok şey beklediğimiz oğlu Toprak okuyacak.
Yani yorumlarınızı Arif okuyacak zannederek değil de, muhtemelen hepinizin sevdiği ve desteklediği Toprak okuyacak bilinciyle yazarsanız sanırım sorun kalmaz.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Bu kazada acıdigim tek taraf kizin ailesi. Kendisinden 40 yaş büyük herif kizlarini paramparca ediyor. Allah sabirlar versin.Kiz yasarken bile babası ne çekmiştir insan katil bile olabilir

Hocam görmeyin daha iyi. İnsanı motordan soğutacak cinsten.

Ben bugün tesadüfen biri vasıtasıyla gördüm ve gerçekten de kötü bir resim. Bu arada trajik olansa kızın kaskının kafasında değil de kolunda takılı olması. Tek tekerin ise kafa burnun üst tarafından itibaren yok. Kask falan yok yani ikisinde de. Bölünme vs şeyler de var. Kötü bir resim, herkesin bakabileceği cinsten değil. Kaza anında biri çekip paylaşmış arkadaşa. Telefonunda tesadüfen motosiklet muhabbeti yapılırken alakasız bir şekilde gösterildi. Hasbelkader gördüm ama kötü maalesef. Ekipman çok çok önemli arkadaşlar. Ben Antalya'dayım ve yazın bahaneleri sıcakken kışın ne merak ediyorum? Sabah soğunda bile kask yine kafalarda değil. Sadece ağız bölgesi mont ile kapatılıyor ve öyle motor kullanılıyor ne yazık ki.

önüne çıkan alkollü ameleden bahsetmenize bile gerek yok çünkü hepinizde onun gibisiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar