Arctic Cat Arctic Cat Wildcat 1000i LTD

Bencede öyle değildir Amerikan markası ama Çin'de üretim yapıyorlar dolayısı ile parçalar zaten Çin'den geliyo yedek parça fiyatlarının uçuk kaçık olduğunu sanmıyorum.

Parçalar Çin'den buraya geliyor ise sıkıntı yoktu ucuza geliyordur :) ayrıca burada üretilen parçalarıda mevcuttur diye biliyorum

motor fiyatları bence uçtu ve atv fiyatlarına yetişti atv'ye zam gelmezse atv alıp gezecem :D

Sahilde de kuma batmaz bu kalın tekerler yazlık için almak iyi olurdu ama fiyatlar umduğumun üzerinde. Beni zorlar ama atv'lerle sahilde güzel gezilirdi.

Evet arkadaşlar sahilde, bağ evin yada çiftliği olanlar için mükemmel bir makina. Ama nasip olursa bağ evim olduğunda bende alır keyif yaparım=)

Sahilde de kuma batmaz bu kalın tekerler yazlık için almak iyi olurdu ama fiyatlar umduğumun üzerinde. Beni zorlar ama atv'lerle sahilde güzel gezilirdi.

Çin malı olan markalarda motor fiyatınada bulabilirsin ama bunun verdiği zevki vermez. Sahil kenarı için on numara olur :)

devrilme batma ihtimalleri çok düşük 4x4 bunlar ile dağa yollarında gidenler var ki suyun içinde çamurun içinde gidenlerde var.Tam arazi arabası

L7 olarak satılmıyor artık ama B sınıfı ehliyet ile kullanılabiliyor şehir için bilgi kesin :D

Cevabı bilen kimse yok sanırım :) Yıllardır ülkede olup satışı yapılan bi markanın böyle bir forumda kullanıcısının olmaması çok vahim bir durum :S

Cevabı bilen kimse yok sanırım :) Yıllardır ülkede olup satışı yapılan bi markanın böyle bir forumda kullanıcısının olmaması çok vahim bir durum :S

Çöl arazilerinde cepte İnternet olduğundan dolayı kimse cepten foruma girmiyor :) Şehir içi kullanımı da çok az olduğundan kaynaklanıyor olabilir.

Aslında Kartepe'den birileri bulunursa hepimizin soruları cevaplanır biraz araştırma yaptım Türkiye'de en çok atv yarışları orada bir çok markanın atv bayileri orada Arctic cat dahil deli gibi atv kullanıyorlar Kartepe'de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar