Arctic Cat Arctic Cat TRV 550i

T7 belgesi ne oluyor arkadaşlar 550 olan model t3 ama 1000 olan model t7 olarak görünüyor bilgisi olan var mı ?

Nerede T7 olarak görünüyor epeyi bi araştırdım az önce bişey bulamaıdm T7 ile ilgili t3 var oda traktör heralde t7 normal atv oluyor o yüzden kimsecikler bilmiyor.

T7 belgesi heralde normal atvlerdir trafikte kullanılan off road olmayan modellerdir diye düşünüyorum. 2017 modelleri hakkında bir gelişme var mıdır arkadaşlar ?

2017'de ağırlık vereceklerini sanıyorum çünkü atv ülke genelinde gittikçe yayılıyor çocuklar için bile var her yerde küçük atvler bildiğim kadarı ile arctic cat'te çocuklar için olan yok ama mjgrup illaki çalışmalar yapıyordur.

2017'de ağırlık vereceklerini sanıyorum çünkü atv ülke genelinde gittikçe yayılıyor çocuklar için bile var her yerde küçük atvler bildiğim kadarı ile arctic cat'te çocuklar için olan yok ama mjgrup illaki çalışmalar yapıyordur.

Atv'ye birkaç yıldır ağırlık fazlasıyla veriliyor galiba üretim artıyor tabi talepte artıyordur

Atv kullanımı artıyor herkes off road'a merak sarmış durumda böyle devam ederse şehir için kullanımları da zamanla otaya çıkabilir.

Şehir içi kullanımları için vergiler ile ilgili yasa yapılması gerekir ki yaygınlaşmaya devam ederse illaki bi yasa çıakrtırlar

Kuba'nın facebook sayfasında off-road etkinliği paylaşımı yapmışlar Kuba ekibi tarafından yapılmış :)

tmp

Bi atv safar, turu kurulumu kaça patlar arakdaşlar arazi var şehir dışında 25 km uzaklıkta tabi sadece atv olmayacak paintball vs.

Şöyle bi hesap yap dostum 11.300 x5 56.000 dolar yapar oda 150 tl gibi bi rakama gider :) Kuba'nın M550 serisini hesaplarsan %50 gibi bi fark çıkar görünüş olarakta daha iri ve güzel nerede açacağını bulmuşsun bide hangi ürünleri kullanacağını bulsan girişebilirsin tabi çevrende önemli

Şöyle bi hesap yap dostum 11.300 x5 56.000 dolar yapar oda 150 tl gibi bi rakama gider :) Kuba'nın M550 serisini hesaplarsan %50 gibi bi fark çıkar görünüş olarakta daha iri ve güzel nerede açacağını bulmuşsun bide hangi ürünleri kullanacağını bulsan girişebilirsin tabi çevrende önemli

Web sayfasında yazan fiyatla bayide konuştuğun fiyat arasında ciddi fark var epeyi indirim yapılıyor görüştümde benim bahsettiğim diğer ürünler nasıl oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar