Arctic Cat Arctic Cat TRV 550i

tmp

merhaba arkadaşlar yedke parçaları tüm kuba bayileri getirebiliyor mu ?

Sanımyorum sadece sıfır satıyorlar kiraya veren yerler of road turları düzenleyen motorculardır.

Anadolu yakasındaysanız İstanbula 90 km mesafede Maşukiye de Kartepe ATV bayisi kiralama yapıyor.Avrupa yakasında kemerburgazda biryer var.

Anadolu yakasındaysanız İstanbula 90 km mesafede Maşukiye de Kartepe ATV bayisi kiralama yapıyor.Avrupa yakasında kemerburgazda biryer var.

Arkadaş galiba Ankara'da Vento motor ile görüşmen lazım İstanbuldakiler bir çok konuda şanslı herşey bir şehrin içinde sınırsız :) Para olsun yeter :D

Merhaba,

Yedek Parça ve Servis konusunda bizden destek alabilirsiniz. yetkili bayi olarak yardımcı olmayaca çalışırız. Ankara Vento Motors.

Merhaba,

Yedek Parça ve Servis konusunda bizden destek alabilirsiniz. yetkili bayi olarak yardımcı olmayaca çalışırız. Ankara Vento Motors.

Benelli sayfasında daha aktif olmanız gerekiyor. Kullanıcıların cevapsız kaldığı konular var. Kolay gelsin İyi günler.

Kimse uğramaz buraya kardeş :) :) zorla ayakta tutuyoruz :) kullanıcı yada satıcı birileri olsa güzel olur ama buraya uğramıyorlar.

Kullanıcıları gelmiyor ama meraklıları araştırıyor :) Kuba'nın M550 diye bi modeli var ki kuba zaten arctic cat'i örnek alarka yapıyor modellerini M550 dediğim modelde bayağı iri çekiş gücü falan sağlam yani

Kullanıcıları gelmiyor ama meraklıları araştırıyor :) Kuba'nın M550 diye bi modeli var ki kuba zaten arctic cat'i örnek alarka yapıyor modellerini M550 dediğim modelde bayağı iri çekiş gücü falan sağlam yani

M550'yi bayide gördüm kocaman bişey üretmişler diğerleri gibi ufak tefek bişey değil gücü nedir bilmem 550cc olduğu kesin :)

tmp

T7 belgesi ne oluyor arkadaşlar 550 olan model t3 ama 1000 olan model t7 olarak görünüyor bilgisi olan var mı ?

T7 belgesi ne oluyor arkadaşlar 550 olan model t3 ama 1000 olan model t7 olarak görünüyor bilgisi olan var mı ?

T3'ün traktör olduğunu biliyoruz :) T7 nedir bilmiyorum ama galiba traktör olmayan gerçek atv yani kayıtlara öyle giriliyor. Öyle tahmin ediyorum yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar