Arap düğün konvoyu

Alın size kople teorisi:
Bu arada neden bu enteresan şeyleri hep fıstık yeşili Kawasaki kullanıcıları gerçekleştiriyor. Türkiye'den, Yamaha Bayisi açacak olan lahmacuncu biraderimiz; Sırbistan'dan, şarkıcı Boran abimiz ve bu Arap kardeşimizin ortak noktaları yeşil Kawasaki kullanmaları değil mi?

Yoksa diğer üç Japon'un oyunu mu bu...? Mesela nerede arıza tip var, tespit edip onlara yeşil Kawa vermiş olabilirler mi? Dünyanın dört bir yanından yeşil Kawa'lı, tüm karizmayı yerle bir eden yeni videoların, görüntülerin çıkması çok muhtemel... :p

hmm tebrik ederim farklı bi bakış açısı :mrgreen: ben diğer 3 japonun parmağı olduğu kanısındayım :p

orda ayak kırılma videosunu gören varmı ?????? fena yaaaaaa ..
şu hani kemik dışarda komple onu diyosunuz demi...valla böyle şeyler görünce bi tırsık oluyorum yaaa çok kötü gerçekten içim kalktı.o hale geleceğime ölmeyi terşih ederim.o adamın bacağını kesmişlerdir zaten...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aptilere devam...

[YT]-Y_u5v7XcvI[/YT]

[YT]_OYGye9uCSY[/YT]

[YT]v0-TqE4aWX4[/YT]

Bi kerem apti benim kankili!!!!!!!!!!:)
gider ayak artizlik yaparsa böle olur demekki!!

ya düğün günü bu kadar artistlik yapılmazki.. adamların tadı tuzu kaçmıştır.. tek teker bundan sağlıklı olurdu yaniii :wiinkk:

kanka ikinci video apti klasmanına girmesin bence ???? adam tt de yatışıyo kafayı duvara vuruyo daha nasıl dursun ustunde makinannın

abı manyaklıktan baska bısı deıl yaaa...hakkaten bın motoruna ole gez ne ısın var ustune cıkıosun anlamıorum rahatsızlık yaa...

Aptilere devam...

[YT]_OYGye9uCSY[/YT]

Bu videoda, viraj girişinde ve hem de yarışın ortasında ellerini bırakarak şaşkınlığını katmerleyen abimiz de yoksa yeşil bir Kawasaki Ninja mı kullanıyor?... Ben mi yanlış görüyorum? Teorim güçleniyor mu?

Videolarda gösteriyorki..
Motorunuzu edepli kullanın gaza gelmeyin..

aYe gerçekten süper videolar..Emeğine sağlık..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi kerem apti benim kankili!!!!!!!!!!:)
gider ayak artizlik yaparsa böle olur demekki!!

şişşşt aloo adımı kullanmadan yaz ne yazacaksan millet beni apti sanacak..:p:p

senin bişiy yapmana gerenk yogg sen zaten mt.net sınırları içerisinde tescilli apti sin..:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar