ARANIZDAN AYRILCAM GALİBA :@

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BUGÜN YAŞADIĞIM REZİLLİKTEN SONRA
3 AYDIR EGZOZ GELMEDİ
FABRİKADA YOKMUŞ
SERVİS BAKMAZ MOTORA
HAVA FİLTRESİ KIRIK ODA YOKMUŞ.
AZ ÖNCE YAŞADIĞIM KAZADAN SONRA
SERVİSLERDE YAŞADIĞIM SORUNLARDAN..
GARANTİNİN HİKAYE OLMASINDAN..
BIKTIM SENELERDİR
SADECE SEVGİ OLMUYOR İNSANI CANINDAN BEZDİRİYORLAR
SERVİSLERİN PARAGÖZLÜLÜĞÜ
TRAFİKTE SALLAMAMALARI
AZ ÖNCE B AYIR ÇIKIYORUM 70 DERECELİK
IŞIKLARIM YANIK IŞIĞIMI GÖRE GÖRE YOLDAKİ ARABA DURMUYOR
KAFA KAFAYA VURUYORDUM
:pr: :pr:
HER ALDIĞIM MOTOR GARANTİLİ SÖZDE
AMA BİR GÜN OLSUN GARANTİDEN YARARLANAMADIM :pr:
BIKTIM YAZA ARABA ALACAĞIM SANIRIM :pr:
HEPSİNİN ALLAH CEZASINI VERSİN :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
musti81, abi geçmiş olsun ama senin gibi biri de motordan bu kadar soğuduysa cok yazık bu memlekete valla. sen gel bi tane jinlun al. ben hiç sorun yaşamadım garantiden. herşeyiyle çok güzel ilgilendiler. hatta bi kere egzos içerden kırılmış. hemen garantiden değişti tüm egzos hiç parada vermedim. gel vaz geç bu arabadan senide cincuncu yapalım abi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam motordan vazgeçme..................

ABİ SERVİSE GİDİYORSUN SANA EGZOZ VERELİM DİYORLAR 170 YTL
KAYIŞ YİYOR KAFADAN KAYIŞ GARANTİYE GİRMEZ DİYORLAR :pr:
abi egzozu telle bağladım yere sürte sürte
bıktım sanayiyi dolanmaktan
6 senedir tepesindeyim servislerden çekmediğim kalmadı hepsninin allah cezasını versin :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi sakın motoru bırakma yaww
gel sanada SUZUKİ BURGMAN alalım rahat et bak garantıyse garantı.... :mrgreen:

dostum bak ben yeni kaza yaptım 10 gundur yatıyorum 10 gun daha yatıcam , motorum haliyle servise girmesi gerek , 1 ay sonra askere gidicem 6 ay motora binemicem, birsürü gezi yaptım her gece rüyalarımda motorumu görüyorum. ama artık motor benim için zevk değil yasam tarzı halini aldı. Bence hemen bırakma bi kez daha düşün derim

sevmesem binmem
neticede geçen sene kaza yaptım
2 ay yoğun bakımda kaldım
beyin ameliyatı olup
marka haline gelmiş firmamı kapattım
ama genede tepesindeyim kaza falan yıldıramazda
servisler yıldırıyor bu kadar yalancı düzenbaz olamaz insanlar
bizde teknik servisis ama bilmiyorum :pr:
adam gözümün içine baka baka
yağı değiştiriyor 3000 bakımı diyip 45 ytl istiyor :pr:

Moderatör (forrap)
Abi o biraz aldığın marka ve servisinle ilgili sorunlardan kaynaklanıyo...Bak ne badireler atlatmışsın neler yıkamamış seni şimdi servis mervis yıkabilirmi bi düşün...Biz sonuna kadar yanındayız bu sebepler motora veda etmeyi gerektirmez.Tabi karar gene senin. :cat:

musti81 motordaşım benim :rendeer: bu kararından bir an önce vazgeç.bizim motorlarımız en az diğer çinliler kadar problemli ve senin servis sıkıntın yüzünden bu problemler çözülemiyor.ben henüz 1000 km deyim ama bende servisle problem yaşadım.sonra burada büyük bir bisan servisi açıldı.buradaki servisten çok şikayet olmuş ve adamlar buraya tam teşekküllü bir servis açıp diğer servisin ruhsatını elinden almışlar.şu anda servisten yana problemim yok ve o gün bugündür motorumu çok seviyorum.
trafikteki dikkatsiz saygısız ve ne kadar küfür etsem az kalacak insancıklar ise beni sadece daha çok önlem almaya sevk ediyor.asla motordan soğumuyorum.arabaya vereceğin parayla kendini kanıtlamış iyi bir motor alırsan üzerinede tam koruma çekersen motorun zevkinden uçarsın :thumleft:
senin reçeten hazır kardeşim
1 adet iyi motor
1 adet tam korumalı kıyafet serisi
1 tutam terbiyesizliklere aldırmama becerisi
sınırsız dikkat.
umarım çok daha iyi makinalara ship olursun ve bugün ki bu fikrinin ne kadar yanlış olduğunu anlarsın :king:

Motosikleti
Su Motoru
musti81, kardeş bu olaylar pekçoğumuzun başına geliyor. Antalya grubu beni bilir biraz deli sürerim ve hergün bir kaza atlatıyorum neredeyse :) ama motosikleti seviyorum. Benimde farlarda ve bujilerde sorun var ama servise götürmedim daha motoru 2 aydır aynı şekilde biniyorum çünkü bende biliyorum garantinin hikaye olduğunu ve fazla takmamaya çalışıyorum. Neyse kardeş en doğrusunu yine sen bilirsin hayat senin hayatın ve istersen 4 tekerlede özgürlüğünü doyasıya yaşayabilirsin ...

YIKILMA -YIK BU DAĞLARI DERİM :cat:

Hocam albi Jinlun servisti garantiydi olayından rahat et. Trafige gelince öyle saygıydı kurallardı anlayıştı ütopyasını istiyorsan araba kesmez tank filan alman lazım.

musti81, aramızdan ayrılcam diyince bende yakında bi kaza daha yapacam öbür tarafa gidecem dedin zannettim, allah korusun, dostum sen en iyisi arabaya dön bir süre , ondan sonra motora istersen geçiş yaparsın hemde sağlığına biraz kavuşursun.... :cat:

musti81 ve diğer tüm servis hizmeti, parça sebebiyle can çekişenler ve yeni motor alacaklar. Böyle sorunlar yaşamak istemiyorsanız lütfen fimaları ve servis durumunu araştırın. Servisin parça stokunu görmek isteyin. Göstermezler ve parçayı piyasadan alıyoruz veya İstanbul'dan getiriyoruz diyorlarsa o marka ve servisten uzak durun arkadaşlar. Benim servisimde motorumun tüm motor ve diğer parçalarını gözümle gördüm ve elime alıp inceledim. Hadi parçaları bırakın aksesuarlardan bile 2-3 adet stoklarında var. Size motorcu bir dostunuz olarak bunu öneriyorum. Aksi takdirde arkadaşın yaşadığı gibi problemler yaşayıp motordan soğumanız bile olası.

Görüşmek üzere.

ohyeah, dostum geçmiş olsun valla kaza yaptığını duymadım.allah acil şifalar versin.napıyon yahu daha seninle harbiyede ızgara yapıp dağlarda fink atıcaz hocam.musti81, hocam sanada ne diyeyim allah o servislerin eline düşürmesin adamı.valla çok motor kullandım.ama şu anda bencede piyasada servis yönünden en düzgün çalışan firma jinlun hehalde.benim motorum jinlun değil ama mecbur kaldım mondeal almaya.napalım adapazarı bayii bir kıyak yapmadı bize bi
zde gidip mondial aldık.

musti81 baba ben nedesem boş ama sen yinede iyi düşün :thumleft:

musti81' Alıntı:
sevmesem binmem
neticede geçen sene kaza yaptım
2 ay yoğun bakımda kaldım
beyin ameliyatı olup
marka haline gelmiş firmamı kapattım
ama genede tepesindeyim kaza falan yıldıramazda
servisler yıldırıyor bu kadar yalancı düzenbaz olamaz insanlar
bizde teknik servisis ama bilmiyorum :pr:
adam gözümün içine baka baka
yağı değiştiriyor 3000 bakımı diyip 45 ytl istiyor :pr:

Musti gecmiş olsun, öyle bir kazadan sonra motordan soğumaman güzel bir cesaret ve motor sevgisi örneği. Kaza seni soğutmadı da servisler mi soğutacak... Servisler mi yıldıracak seni.., Tüketici hakları kanununu okuyup göstersen, avukata vereceğini söylesen hemen etrafında pervane oluyor bunlar. Çünkü yedirebildiklerini kandırmaya çalışıyorlar. Kayış egsoz vs herşeyi anında ücretsiz değiştirirler. Motordan soğuma da seni mutsuz ettilerse markadan soğuyabilirsin. Bu da onlara verilecek en güzel ceza olur, bir müşteri ve senin referanslarınla beraber 10 müşteri daha kaybetmiş olurlar, böylece sektörde kötü nam salarlar. 1 müşteri bile kaybetmenin ne kadar önemli olduğunun farkında değiller demek ki.

Bu arada merak ettim, geçen seneki kaza nasıl oldu paylaşırsan sevinirim ki hepimiz daha dikkatli olalım. Kaskın falan var mıydı? :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar