Aranızda yeniyim. Fikir almak istiyorum. Yardımcı olanlardan Allah razı olsun..

Formda yeniyim. Cümleten Selamun Aleyküm. Ankara da İkamet ediyorum.
Motor camiasında da yeniyim. Ehliyetimi ağustos ortasında alacağım.
Chopper tarzı motor düşünüyorum. 5000 TL civarlarında motor önerilerinizi bekliyorum.
Sıvı soğutmalı hava soğutmalı muhabbetleri varmış. Bunlarla ilgili bir bilgim yok. Uzun yolda gidebilmek istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar...

kuba superlight 200 güç konusunda yetersiz gelebilir ama diğer tüm konularda seni tatmin eder görüntü, konfor vs.
Alttaki resimde 11hp demiş ama o 150cc olanının hp si 200 cc ile arasında görüntü farkı olmadığı için koydum 200cc de 13.1 hp var.

KUBA-SUPERLIGHT-CHOPPER-150-CC__59514472_0.jpg

super-light-150_226242.png

13.1 hp 200 cc için az değil mi sizce de hocam, ama düşünüyorum bunuda. 2. elleri ne durumda bilmiyorum bunun. Birde bununla uzun yol yapabilir miyim? Regal raptor için ne düşünüyorsunuz?

Hyosung gv 250 ye baktığımda sitesinde hava yağ soğutmalı, gv 650 ye baktığımda ise sıvı soğutmalı yazıyor. Bir fark var mı arasında? Yani sıvı soğutma dediği arabalardaki gibi karburatör mü? fark ne?

Sıvı soğutma evet arabalardaki gibi olur ama hava soğutma yada su soğutmalı olması sorun olmaz su soğutmalı motor hararet yapmaz trafikte şehir içinde sıkıntı olmaz ama bakımı masrafı falan çoktur,hava soğutma tam tersidir ama piyasada çok motor var ve hala bir çoğu hava soğutmalıdır sıkıntı olmaz yani..

uzun yoldan kastınız ne ??
ben 125 lik scooter motor ile 160 km (80 gidiş 80 dönüş yapmıştım.) SYM fiddle alabilirsin bu paraya hatta 3.500 tlye keyifli bi motordur ama uzun yol için çok uygun olmayacaktır.

chopper tarzı motorlara bende bakıyorum ama Regal Raptor ile ilgili sıkıntı yaşayabileceğimi çok duydum gene de kullanan birinden dinlemek lazım durumu.

Kuba için bir şey bilmiyorumbu fiyatta ise Naked den vazgeçmek üzereyim bende düşünebilirim.

Hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar