Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon modeli değilde numarasını benim kadar değiştiren yoktur kesin, adıma veya başkasının adına alıpta borç taktıktan sonra kapanan ve halen ödemediğim en azından 20 tane faturalı hat değiştirdim, ayrıca kontörlü hatlarda çabası
telefon modeli değilde numarasını benim kadar değiştiren yoktur kesin, adıma veya başkasının adına alıpta borç taktıktan sonra kapanan ve halen ödemediğim en azından 20 tane faturalı hat değiştirdim, ayrıca kontörlü hatlarda çabası
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erıccsonn a1018, nokia 3210, motorola xxx, sony ericcsonn t300, nokia 3310, nokia 8910, siemens sx1, nokia 7710, nokia 7210, nokia 8910i ve daha sayamadım bi kaç tane daha. bunlar ne zamandan beri dicek olursanız.... 6-7 sene de... yani ortalama senede 1,5 telefon dğeiştirmişim. daha sayamadıgım mutlaka vardır ama , bu manyaklık değil heralde. sadece teknolojiyle birlikte bende değiştim biraz.
1999 dan beri 7.telefonum ama hatırlamakta zorlandım. İçlerinde 2 tane ikinci el (tanıdıktan) ve 1 tane şirketin verdiği telefon var yinede kendimi fazla tüketici gördüm.
Ben 1999'da panasonic g520(sifir) ile baslamistim sonra nokia 3110(2.el) aldim . Nokia'nin ne kadar igrenc bi telefon oldugunu gorunce ericson 688(2.el) aldim. 2001'de siemens c35(2.el) cok hosuma gidiyordu ama kaybettim.Onun yerine panasonic g600(2.el) aldim.Yurtdisina giderken onu Anneme verdim 2003'te 3110 ile idare ettim 2004 te Siemens s55 aldim(1.el super telefon) 3-5 gun once motorola v360 aldim(1.el buda super telefon). Su an s55 ve v360 kullaniyorum.
1999 dan bu yana,
ericson 688(en baba telefondur, tabi insanlara sağlam deyip çok fırlatırsanız ve de insanlar eğilip duvara çarparsa telefon, bi süre sonra şaftı kayıyor)
ericson t10(berbat telefondu)
ericson t100(3 yıl önce 170 milyona alındı ve şu an belki vidaları falan lazım olur diye, cesedi bi yerde duruyor)
şu an siemens c62 ve 3310, ama telefon bozulsun alacağım telefon en fazla siemens a70 tir,100 lira civarı...
arkadaşlar telefona fazladan verilen paraya gerçekten yazık, zaten amacı ne ki, konuşmak değil mi... onun için ucuzuda bir, pahalısıda
bu arada formu açan arkadaşa diyecek bişey bulamıyorum, hastayım demiş madem ki bencede öyle, Allah acil şifa versin
herkese saygılar...
helal olsuun
harbiden :mrgreen:
okadar telefona vereceeeiiinn paraya hayabusa alırdın hehe:mrgreen:
180 tane telefon herbiri en az 100-150 milyon olsa 18-27 milyar hehe:salut: