Aranızda olmak büyük mutluluk...

Herkeze selam,

Uzun süredir forumu takip ediyorum.Uyelik bu gune kısmetmiş,
Soylemeden gecmiyim Hyosung gv 650 hastasıyım,
önceki motorum Kanuni idi,

Umarım en kısa zamada motor sahibi olup yapılan muhtesem gezilere katılma fırsatı yakalarım

hoş geldin dostum :rendeer: bende bu gün gv250 hyosung aldım güzel makinalar inşallah sende gv650'ni en kısa zamanda alırsın

aramıza hoşgrldin
ayrıca musturaki senin motorunda hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin fuarda tanışmıştık

Hoşgeldin uçanlaz hastalığın geçmiş olmasın sevdiğin motorunla uçuşlar değil keyifli sürüşlerin olsun Musturaki motorun hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler dilerim.

UCANLAZ' Alıntı:
Herkeze selam,

Uzun süredir forumu takip ediyorum.Uyelik bu gune kısmetmiş,
Soylemeden gecmiyim Hyosung gv 650 hastasıyım,
önceki motorum Kanuni idi,

Hoşgeldin kardeş....Hyosung'un bende hastasıyım.

s.a merhaba arkadaşlar, bende yaniyim bir kaç gün oldu...
aslında tesadüfen rastladım bu siteye bir araştırma yaparken sokratında dediği gibi; '' Kainatta tesadüfe tesadüf etmek imkansızdır. '' şu anda bir motorum yok bir takım sorunlardan ötürü; yani bulursam kullanıyorum şimdilik ama bakalım şu zorlukları atlatır atlatmaz düşünüyorum bir tane... Benden dualarınızı esirgemezsiniz inş. aranızdan olmaktan memnunum umarım beni de aranıza kabul edersiniz, her ne kadar pasif kullanıcı olsam da.... Sağlıcakla kalın inş. iyi sürüşler kolay gelsin herkese...

reader_113' Alıntı:
s.a merhaba arkadaşlar, bende yaniyim bir kaç gün oldu...
aslında tesadüfen rastladım bu siteye bir araştırma yaparken sokratında dediği gibi; '' Kainatta tesadüfe tesadüf etmek imkansızdır. '' şu anda bir motorum yok bir takım sorunlardan ötürü; yani bulursam kullanıyorum şimdilik ama bakalım şu zorlukları atlatır atlatmaz düşünüyorum bir tane... Benden dualarınızı esirgemezsiniz inş. aranızdan olmaktan memnunum umarım beni de aranıza kabul edersiniz, her ne kadar pasif kullanıcı olsam da.... Sağlıcakla kalın inş. iyi sürüşler kolay gelsin herkese...
:queen: beleşcilik yok kendi topic ini aç:queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
enterasan bi nick seçmişin:queen:
hoşgeldin:rendeer:

MUSTURAKİ' Alıntı:
hoş geldin dostum :rendeer: bende bu gün gv250 hyosung aldım güzel makinalar inşallah sende gv650'ni en kısa zamanda alırsın

merhaba reender.
bu arada, hayırlı olsun Musturaki, ben de fuarda gv250 aldim.bu hafta teslim alacağım.görüşelim konuşalım bi ara...

bu alemdekilerden mesaj almak büyük mutlulukmuş yaww
bugüne kadar hep forumları okudum hiç üye olmak aklıma gelmedi
sanırım sebebini nickimden anlarsınız:))
Site yöneticilerinede kocaman teşekkürler gönderiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar