Aranızda doktor var mı???

Arkadaşlar ben geçen sene bu sıralar apandist ameliyatı olmuştum. Yaklaşık 2 gündür de sağlı sollu kasıklarımda bir ağrı var ben fıtıktan şüpheleniyorum ancak 2 taraflı olması beni şaşırttı doğrusu aslında daha çok geçen sene ameliyat olduğum taraf yani sağ kasık bölgemde ağrı var ama sol tarafta da ağrı oluyor ne gerilebiliyorum nede kendimi zorlayabiliyorum doktora başvurmadan önce buraya bir yazayım dedim belki doktor vardır veya bilen biri şimdiden teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoca üşütmüş olabilirsin ama sen genede git doktora geçmiş olsun..

Doktor olsa bile, kimse uzaktan teshis koyamaz. Yapman gereken doktora gidip, icini rahatlatman. :cat:

kardeş lütfen hemen doktora git.
saçma bir sebepten kaybetmek istemeyiz seni :p

üşütünce olur bu tür şeyler,ayapında terliksiz gezme.ama sen yinede bi uzman hekime danış.internet sana fayda sağlamaz

G.BEREKET kardeşim Dr.değilim :p ama zamanında (1997 de) kasık fıtığı ameliyatı olmuş biri olarak kasığında ağrının yanısıra şişme olması gerekir.
Kasıktaki zarın yırtılması sonucu ortaya çıkar genellikle yüksekten atlama ağırlık kaldırma gibi etmenler buna sebep olur.
Ve tek çareside ameliyattır sen tabii arkadaşların dediği gibi doktora muayene olsan daha iyi olur.:cat:
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerken sonucu bize bildir.

Cevaplarınız için teşekkürler büyük ihtimal yarın doktora gidicem zaten daha önce apandist oldum bunları azçok biliyorum geçen gün biraz zorladım kendimi acaba iç dikişleremi birşey oldu.:S

Süper Moderatör (BBRR)
Söyle evladım doktorum ben ...:p

gençlikte olur böle şeyler ..:)

anladın sen onu :cherry:

iyide usta onun da bi kapasitesi var..fazla yüklenme iflasa yol açabilir malum kriz dönemi bide :mrgreen:

ya iyice geyiğe sardı muhabbet arkadaş kızmamıştır umarım:silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar