aranızda bu montu kullanan varmı

2. mont fuarda anes motorun standında %30 indirimli diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.

bence yazlıkta olsa kıslıkta olsa terlesende kesınlıkle derı monttan sasma derım...

deri montum var ama 25 derecenın üzerinde içinde pişmeye başlıyorum

revit air mont bendede var gayet guzel ama kullanma zamanım olmadı daha once kullananlar bayagı memnunmus hayko cepkinde aynı montu kullanıomus :queen:

ilk modele ben hayranımmm cok güzel bence kırmızı beyazı al motorunun rengine uyarsa, buarada hayko cepkinde aynı monttan kullanıyo :)

Revit gt Pro var. harika bir mont. Fuarda toplancısı ile tanıstım iyi indirim yapıyor. İstersen telefonunu vereyim.

Merhaba ben revit air kullanıyorum. Geçen sene feyizoğlu'ndan almıştım. Fiyat-performans açısından gayet başarılı diyebilirim. Korumaları kaliteli, havalandırma kanalları gögüs ve kollarda mevcut. ortalama 90-100 km/h hızlara çıktıktan sonra havalandırma kabiliyeti yükseliyor. Ama daha alt hızlarda yeterince iyi sayılmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım, sana ve yazlık mont alacak arkadaşlarıma held in (Held 6666 Air Mesh Mont ) siyah yazlık montunu öneririm.
avantajları: mont cidden tarz sahibi. güven veriyor korumaları. içliğini çıkarırsanız terletmiyor. ucuz..
dezavantajı:
içliği çıkardığınız için hava serinse dişleriniz takırdıyor.
linki:
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44382

benim gibi tam siyah almayın. gece pek farkedilmiyorsunuz.

arkadaşlar bu revit mont ne malı çindede üretiliyo mu acaba benimkinde çin malı yozıyor yoksa fake ürün mü aldık

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
1. linkteki monttan bende var. Yazın en sıcak günlerinde bile terletmedi (Çok kötü dur kalk trafikleri hariç). Ama yazın bazı akşamlar serin olduğunda da açıkçası üşüdüğümü biliyorum. Yine de memnunum. Yazlık sonuçta. Korumaları falan da sağlam.

revitt monza yazlık mont değildir yaz için alıcaksan yanlış seçim olacaktır bilgine

Birinci resimdeki mont Revit Air benim yazlık montum. Bugünlerde onu giymeye başlıycam. İzmir sıcağında bile çok ferah tutuyor. Oldukça kaliteli gibi. Bir sene giydim, hala pırıl pırıl.. Tavsiye ederim.

bende bu sene 2. revit montumu aldım fuardan revit kubix modeli. onda da eski revit montumda da made in china yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar