Aranizda 600cc ile...

Arkadaslar aramizda 600cc lik motosikleti ile 301 km surati gecenler oldumu?sinirlari zorlayanlari taniyalim isdedim...evet buyurun anilarinizi paylasin...
haydi ss ciler pardon 600 luk klasmandaki ss ciler...

Mersin İl Temsilcisi
söyleyen abartır gibime geliyor...

çünkü 299 son ibre...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir kaç kişi daha çıktı diyelim sonra?

Kaza yaptın ölümden döndün ve hala hız mı?:)
Biliyorum hız nedeniyle degildi ama yinede ben olsam şöyle 1-2 yıl hız gibi adrenalin salgılamaya neden olan kelimeleri kullanmazdım:)

Son düzenleme:
:cat:
Kaza yaptın ölümden döndün ve hala hız mı?:)
Biliyorum hız nedeniyle degildi ama yinede ben olsam şöyle 1-2 yıl hız gibi adrenalin salgılamaya neden olan kelimeleri kullanmazdım:)

Haklisin da benim genlerden gelen cekim gucu..dededen amcalara ve babaya...babadanda bana...:salut:simdilik sadece bakiyorum ve uzun bi donemde bakicam ancak bakarak bastiricam duygularimi...insallah patlamazlar ilerde bigun...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 ----------

bir kaç kişi daha çıktı diyelim sonra?

sonra neler yaptilar motosikletlerine onlari konusucaz...:wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben 1000RR'i 6 da kesiciye sokar giderim ama ZX6R'A 284'ün üstünü gösteremedim.

Millet neresiyle görüyor bu 300'leri anlamadım.

Ön dişli küçültür arka dişli büyültürseniz, kadranda 300'leri görürsünüz ama yanınızdan 284'le bir ZX6R sizi geçip gidebilir..

bundan 2 gün önce bostancıdan teme bağlandım saat sabahın 5 i. yol bomboş içimden bir gaz geldi o gazla gaza asıldım.redtire redtire gördüm 6.vitesin dibini.gösterge hızla hızlanıyordu.baktım 290 dayım.durmadım yılmadım verdim gazı gazı tokat manyağı yaptım debriyajı.Ve kavacık sapağına gelmeden molla gürani viyadüğü üzerinde arkamdan vuran sert ve haşin rüzgar beni bir anda 299+ süratlere taşıdı.ne yapıcağımı şaşırı bi halde bir süre o hızla devam ettim saniye geçmemişti ki kavacık sapağını gördüm tam sinyalimi yaktım dönücem yüklendim sağa doğru.aynı hızla kendimi yerde bulmam bir oldu.gözlerime inanamadım yataktan düşmek gibi bi acı tecrübe yaşadım.siz siz olun yatakta bile full koruma. iyi sürüşler. :p

bende aynen okuyordum gerçekmiş gibi güzelmiş ama sağını solunu kontrol etmiştir yatakdan kalkınca hafif bir acı da olabilir hala :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Millet cbf150 ile 140'ı , cbf250 ile 160'ı görüyo ya.600 cc'ler neden 300'ü görmesin.

selamun aleyküm .siteye yeni üye oldum abilerim bende apeche 150 var bunu satmayı düşünüyorum 2009 model aklımda honda veya suziki nin 600 lük bir modeli var hangisini önerirsiniz (ikinci el)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar