aranıza yeni katılmanın mutluluğunu yaşıyorum

herkese merhaba adım semih karaağaç yıllardır özlemini yaşadığım motor hayalime ybr125 ile geçen hafta kavuştum.trabzonluyum trabzonlu olan ya da olmayan trabzona gelen herkese yardımcı olmak isterim.e mail ya da tlf no sakıncalı değilse diğer konuda paylaşırım.herkese iyi geceler.

hadi hayırlı olsun bakalım.Hoşgeldin.motorunu almadan önce önce kendini fiziksel ve ruhsal olarak hazırladın'mı?(Bahsettigim Kask ve diğer korunma ekipmanları ve bilincli ,yetkin bir sürücü olmak)

hoşgeldin... motorun hayırlı olsun. yazın geldiğimde görüşmek üzere diyeyim o zaman :)

Kocaeli İl Temsilcisi
semihçim aramıza hoş geldin arkadaşım , başlığın çok yerinde ,içten,samimi ve hoş geldi bana , buna istinaden bende dahil umuyorumki bir çok arkadaşımız samimi ,içten bir arkadaşın daha , aramıza katılmış olmasına çok memnun olacaktır :)

telefon numaranı profiline yazabilirsin , tabi icab ederse burayada yazabilirsin şu ana kadar bir sakınca şahsım adıma görüp , gözlemlemedim :)

neşeli, sevecen, içten trabzon insanına ve trabzona selam olsun :)::hosgeldi ::tutkuy::

hepinize hoş karşılamalardan dolayı çok teşekkür ediyorum hepimize kazasız sürüşler :))

Semih hoş geldin. Motorun hayırlı uğurlu olsun. İnşallah gelecek zamanlarda daha büyük cc. lerde birlikte oluruz.
Ha.... şimdi Mademki yeni geldin senin kuraldan haberin yok sanırım.
Bak şöyle; Bu siteye yeni gelen bir kişi sitenin eski üyelerine birşeyler ismarlayarak gelişini ıslatır. Senin, ben çok yeniyim abi kimseyi tanımıyorum ki kime ne ismarlayayım dediğini duyuyorum. O zaman bizler İstanbul gurubu bu sene Gürcistan'a kadar bir seyahat düzenlemek niyetindeyiz. Muhtemelen Hazıran ayı içinde olacak. Sende fazla yorulmadan hazır bizler ta oralara kadar gelmişken yeni demli birer çay ismarlayıp yol yorgunluğumuzu alırsın olur.. Ola ne dersun habu işe...:)

Hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler. Yolunuz açık olsun. İyi forumlar bide:cherry:

aramıza hoşgeldin kardeşim osmanba"ya katılıyorum karadenizin yeşilinde bi çay içeriz artık okey....

Aramıza hoş geldin ve yeni motorun hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ayrıca yakın çevrendeki motosiklet kullanıcılarına yardım edebileceğini belirtmiş olman inan çok güzel bir duyarlılık. Tebrik ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar