Merhabalar cemiyete yeni katıldım 23 yaşındayım henüz bir motorum yok 2 3 aydır araştırmalar yapıyorum iyi bir eğitim aldıktan sonra 250cc ile başlamayı düşünüyorum nasihatlarınızı fikirlerinizi esirgemeyinSaygılar...
hoşgeldin hoca, motor seçiminde önce tipe bakacaksın benim gibitip olmayanları direk eleyeceksin ve kalanlardanda sağlamlık konusunda eleme yapacaksın sonra kalanlarla da hız konusunda eleme yapınca eline kalan seçeneklerden herhangi irini alacaksın.
konfor lüzum değil.
R25 Al diyorhoşgeldin hoca, motor seçiminde önce tipe bakacaksın benim gibitip olmayanları direk eleyeceksin ve kalanlardanda sağlamlık konusunda eleme yapacaksın sonra kalanlarla da hız konusunda eleme yapınca eline kalan seçeneklerden herhangi irini alacaksın.
konfor lüzum değil.
Aynen babacım öncelikle yakışıklı olacak daha sonra sağlamEywl Sağol
mesela bu;
Daelim Roadwin 250
asya motor bakıyor servis olarak ve ekonomik sınıfta sorun çıkartmayan sağlam 250cc istiyorsan bu motora bakmalısın.
2 aya yakın bi zamandır ybr125 sahibiyim , bayağı bayağı trafikte rahatım , çok şükür hiç düşme kalkma yaşamadım. Bu hafta sonu ehliyet sınavım var.. Ankara gibi bi yerde hiç eğitim almadan yoğun trafikte kullanıyorum motoru , ancak 125 lik değilde şöyle torklu 250 lik bi motorla başlasaydım en iyi ihtimalle motorumun bi kaç parçası veya benim bi kaç parçam kırılırdı
Bu sezonu ybr ile kapatıp sym wolf250 veya pulsar ns200 ile yeni sezonu geçirmeyi planlıyorum ..