aranıza yeni katıldım

herkese merhabalar. adım Osman, dün motosikletimi aldım bugün, aranıza katıldım. motorum gt250r çorludan aldım ilk sürüşümü de beylikdüzündeki evime gelirken yaptım. bugün avcılardaki kanuni servisine gittim sormak istediklerimin hepsini sordum özelllikle oradaki polat arkadaşa çok teşekür ediyorum büyük bi sabırla bütün sorularıma cevap verdi ve oldukça aydınlattı. herkese kazasız şürüşler.

hayırlı olsun, kazasız, güle güle kullan. yalnız yeni motor kullanmaya başladıysan çorlu istanbul arası gelmen lütfen cesaretlendirmesin. acizane fikrim ilk zamanlar çok temkinli olman yönünde. ilk bir iki hafta boş alanlarda ve evinin etrafındaki müsait yollarda kullanman çok önemli. iyice alışıp tek bütün olduktan kalabalık yollara, otobana çık. tekrardan güle güle kullanmanı diliyorum.

Hoşgeldin. Kazasız belasız sürersin inşallah hayırlı olsun :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldiniz,motosikletiniz hayırlı olsun.

herkese çok teşekkürler bende form kullanımını hala çözmeye çalışıyorum:) üzülmüştüm mesajlarım boş görünüyordu şimdi bulabildim tebrik mesajlarınızı. herkese tekrardan teşekkürler.

c90

hayırlı olsun
Kaskın ne markaydı
yazında göremedim
kusura bakma ::gazla::

teşekkürler. çorludan gelirken oldukça düşük hızda geldi malum birbirimize alışma evresindeyiz. çoğunlukla sakin yerlerde sürmeye çalışıyorum tahmini bir hafta daha böyle devam edeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

teşekkürler. vallahi tam anlamıyorum ama LS2 yazıyor motorla beraber kaskı da verdi arkadaş. iyi bir kask mıdır değiştirmem ğerekirmi?

Hoş geldiniz osman bey Lütfen kendinizi iyi koruyunuz 4 tane gözünüz olsun kendinize kasksız çıkmam abi pirensibini güdün.Hayırlı olsun motorun .

aramıza hoşgeldin. motorun da hayırlı olsun kazasız belasız sürmen dileğiyle. bu arada ls 2 iyi kasktır. ec standartlarına da uygundur ama sharp tan beklenildiği dereceyi alamamıştır. scorpion exo fiyatına göre iyidir mesela sharptan gayet yüksek bi dereceyle geçmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar