Aranıza yeni geldim

Merhaba arkadaşlar ben istanbuldan Ali. Yaşım 33. Ben işe gelip gitmek için bir scooter aldım. Ilk motorum. Ikinci el asya as125 t15. 6 ay oldu. Motora verdiğim kadar parayı tamirciye verdim. Ayrıca 100 km. de 5 lt yakıyor. Almakla yanlış yaptım diye düşünüyorum ama çok zevkli vazgeçemiyorum da. Büyük ihtimal bu zevkten vazgeçemem artık. Başka motora geçiş yapabilirim diye düşünüyorum

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hoşgeldin
motor almakla yanlış yapmamış olabilirsin ama motor seçimin yanlış olabilir :)

Hoşgeldiniz, mantıken o güçteki bir motorun 100km de 2-2.5 lt yakması gerekir, sizinki 650cc gibi yakıyor maşallah :mrgreen: scooter hiç kullanmadım ama honda nın activa tarzı modellerine iyi diyorlardı, bir araştırmanızı öneririm :cat:

Hoşgeldiniz, mantıken o güçteki bir motorun 100km de 2-2.5 lt yakması gerekir, sizinki 650cc gibi yakıyor maşallah :mrgreen: scooter hiç kullanmadım ama honda nın activa tarzı modellerine iyi diyorlardı, bir araştırmanızı öneririm :cat:
Hoşbulduk. Biraz yakıt düştü gibi bu aralar. Ama yinede fazla. Servisler sinir krizine sokuyor insanı. Ben buji arızalı diyorum adam karbüratörü komple değiştirmek istiyor arka teker rulman dağılmış diyorum adam jantı amortisörü değiştirelim diyor. Firen lambası yanmıyor diyorum elektrik tesisatını komple değiştirecek. Ne kadar uyanık adamlar :). Birkaç forumu uzun süredir takip ediyordum üye olmamıştım. Forumlar olmasa halimiz yaman. İşte bu forumlar sayesinde 4 lt civarına düştü şu anda. Hava filtresi buji karışım ayarı derken anca bu kadar düştü. :)

hoşgeldiniz.. motosiklet tecrübe ister ve buda zamanla olacak şeydir..
Motosiklet alarak hata yapmadınız.. Ama eminim ki bundan sonra motosiklet
aldığınızda daha dikkatli ve özverili olursunuz..iyi forumlar

Hoşgeldiniz.. Başlangıç için yanlış seçim yapmışsın keza bende Asya 150 T1 ile böyle bir macera yaşadım daha fazla sinir olmadan motoru değiştirdim kurtuldum. Asya scooterlarda genel bir sıkıntı var sanırım bende hafta da en az 2 defa tamirciye gidiyordum gide gele adamlarla ahbap olduk :) Scooter alacaksanız ve bütçe yeterli ise daha iyi markaların makinalarını tercih etmenizi genel ruh sağlığınız için olur :) :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin.Tek bir servise bağlı kalma.illaki işini düzgün yapan bir servis bulursun.Kazasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar