Aramızda Knight Online oynayan varmı ?

Arkadaşlar Bilmeyenler için 10 yıllık bir geçmişi olan İnternet üzerinden indirerek Ücretsiz oynanabilen Oyuncular arası Sınırsız bi oyundur.

Ben destan serverinde oynuyorum

Bilmeyenler için bir resim atayım oyundan :)

G15D9N.jpg

Bide Pk yani oyuncular arası savaşın bir videosunu koyalım

Knıght online, hayat offline :mrgreen:

Zamanında hayatımı kötü şekilde etkileyen bir oyun, sigaradan sonra hiç bir şey böyle bağımlılık yapmamıştı şükür ikisini'de bıraktım :flower:

Knıght online, hayat offline :mrgreen:

Zamanında hayatımı kötü şekilde etkileyen bir oyun, sigaradan sonra hiç bir şey böyle bağımlılık yapmamıştı şükür ikisini'de bıraktım :flower:

+1

Aynen öyle hayat offline dedirten bi oyun 6 senedir oynuyorum. Hala keyif varmı? var. Nasıl yapıldı bilinmez ama belirli bi süre oynamış herkezin hiç unutmayacagı bi oyun oldugu düşüncesindeyim. Gerçekten ama gerçekten bağımlı yapabiliyor bu oyun

En son bu oyunu koxp , karakter hırsızlığı... vs gibi nedenlerden morelimi sinirlendirdiğinden bırakmıştım. Hala aynı mı bilmem ama :queen:

En son bu oyunu koxp , karakter hırsızlığı... vs gibi nedenlerden morelimi sinirlendirdiğinden bırakmıştım. Hala aynı mı bilmem ama :queen:

koxpa af yok banlıyorlar.şimdi otp diye birşey geldi cok ucuz bi miktar para veriyorsun ad şifre girdiğin zaman telefonuna kod geliyor o kod yazılmadan çara girilmiyor bayagı iyileştirdiler yani :)

Valla ne yalan söyleyim şimdi başka bir oyun oynuyorum :pl: Tabi knight ı aramıyor değilim ama tek başına başlayıp karakter kasmak bayağı bir zor. Ama şeytanda dürtmüyor değil :p Buda benim oynadığım oyundaki karakterim
02LpaW.png

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zamanında çok oynadım ama hiç bi işe yaramayan hırsızlıklarla yolsuzluklarla hileyle dolu bir oyun ne olacak oyunda bile aynıyız benden çok şey götürdü bu oyun sigara bunun yanında sivrisinek kalır asosyal eder bu oyun böyle canavar cunavar oyunlarına çoluğunuzu çocuğunuzu yaklaştırmayın bu oyunlar koskoca adamı duman eder ufak çocuklarında hayatını zehir ediyor başarısız sorumsuz bir insan haline geliyorlar

Delisi idim.
Item bas sat bas sat bas sat derken 4 sene sonunda Iron Impact +9 alacak param olmustu(gb) ve nihayet iron ipmact +9(reb.+11)imi elime alıp millete havami atyoudm:D

Ama ne sansizlik ki ben itemi aldim 2 hafta sonra item çoğaltma hacki başladı ve her bebenin elinde artik +9 hatta +10 itemler vardı.
Bende lanet olsun bu dünyaya dedim ve chari itemleri herseyi sattim 600 e ve biraktim.
Özlemiyor değilim acayip özlüyorum hemde, lisede ders asip oyuna dalmalar buz gibi havada internet kafe den son paralarla gb almak vay beeeeee çocukluk çok güzeldi ama artık geçtik o yaşları ve oynayanlar baya bi azalmış yani eski tadi vermez bana

party pls para pls devri bitti oyunda cocuk kalmadı denebilir bence bi bakın derim eski dosta :p

klanimiizin kollugunu parlatmistik

Serverda 1.nci idik vay be Knight Online güzel oyundu be.

üşenen adam 59 ya da 69 da kalip bişi olyodu unuttum belli yerlere girebliyodu

ardeam mi neydi
:D yavaş yavaş beynimdeki KO bölümü devreye giriyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yıl 2005 videodaki F9Devil human, cz de yardırıyor. Ben karus asas lvl 61 yada 62, arkadaşın kafedeyim. Elemanın biri towndan çıkma F9 tek atar vs :) Hade len asıl ben ona ikinciyi vurmam derken baktım bir kalabalık F9 u kıstırmışlar :) canı gitmiş ölmek üzere, bir spike vurdum öldü, ikinciyi vurmadım ne gülmüştük. Eşşek kadar adamdık bu oyuna bir süre zaman harcadık. Perudan Brezilya dan oyun içi arkadaşlıklarımız olmuştu. Güzel eğlenceliydi vakit kaybımı evet vakit kaybı malesef. Ama o 2005-2006 arasını tekrar oynamak isterdim

Moderatör
Asıl bahsettiğiniz oyunun atası Ultima Online'dır.
Zamanında çok oynamıştık, sizinkine hiç bulaşmadım ama.

Yıl 2005 videodaki F9Devil human, cz de yardırıyor. Ben karus asas lvl 61 yada 62, arkadaşın kafedeyim. Elemanın biri towndan çıkma F9 tek atar vs :) Hade len asıl ben ona ikinciyi vurmam derken baktım bir kalabalık F9 u kıstırmışlar :) canı gitmiş ölmek üzere, bir spike vurdum öldü, ikinciyi vurmadım ne gülmüştük. Eşşek kadar adamdık bu oyuna bir süre zaman harcadık. Perudan Brezilya dan oyun içi arkadaşlıklarımız olmuştu. Güzel eğlenceliydi vakit kaybımı evet vakit kaybı malesef. Ama o 2005-2006 arasını tekrar oynamak isterdim

o carın aslı orc tu sonradan human olmuştu. lordmozart la beraber kan kustururlardı bize. 60 lvl sınırı varken :D

2004-2005 aralığında oynamıştım. Eşya kopyalamadan tut karakter hırsızlığına, karakter kopyalamadan tut eşya yaratmaya yüzlerce oyun açığı, hile hurda yüzünden çok geçmeden bıraktım, şimdi hatırlamak istemiyorum.

gençliğimi sömüren oyun.2006 2012 arasın bir fill oynadım.oynarken aldığın eğlence, zevk, başarma arzusu ve hayatının ilerleyen dönemlerinde duyacağın pişmanlık, paha biçilemez :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar