Arai Astral-X

Japon pazarı için üretilen Arai Astral-X kaskın Avrupa pazarı için tam karşılığı nedir? Axces II kaska çok benziyor, o olabilir mi? Mayıs ayında orada olacağım. Japonya fiyatları uygun olduğu için oradan alacağım. Değişik model tavsiyeleriniz olursa onlara da bakabilirim.

http://www.arai.co.jp/jpn/fullface/a-x_top.html

corsair-x tip aynısı sanki ama emin olamadım.

sharp testinde yan darbeleri karpuz kapuğundan hallice korurken alın kısmını da biraz koruyabilmiş.

arai'nin sharp testine 'satışlarımı düşürdü' diye dava açmasına söz konusu olan kasklardan biri buydu, mahkeme sharp'ı haklı bulup arai'ye karşı tazminat ödetti.

corsair-x tip aynısı sanki ama emin olamadım.

sharp testinde yan darbeleri karpuz kapuğundan hallice korurken alın kısmını da biraz koruyabilmiş.

arai'nin sharp testine 'satışlarımı düşürdü' diye dava açmasına söz konusu olan kasklardan biri buydu, mahkeme sharp'ı haklı bulup arai'ye karşı tazminat ödetti.

Ama o snell sertifikalı bikerem:p

maxmcdirect.com buradan al arai kaskını zarara ugrama ben 2 tane arai rx7 aldım birinde 160 km ile carpiştim birinde 140 km ile düşdüm gecen ay sapanca kazasinda ve kafama z1000 çarptı 3. kaskımıda getiricegim buradan alırken güneş vizorlusunu al ayriyetten tr dekilerle giriş yeri uyumlu degil

maxmcdirect.com buradan al arai kaskını zarara ugrama ben 2 tane arai rx7 aldım birinde 160 km ile carpiştim birinde 140 km ile düşdüm gecen ay sapanca kazasinda ve kafama z1000 çarptı 3. kaskımıda getiricegim buradan alırken güneş vizorlusunu al ayriyetten tr dekilerle giriş yeri uyumlu degil
Nasıl bi site hocam burası? Kargo ücreti vs ne kadar çıkıyor ortalama ve güvenilir mi bilgilendirir misiniz?

Amerika'da ise Signet-X olarak satılıyormuş. İyi ya da kötü denilen testlerini bulamadım.

Selam.. biz astral x modelini aldik. trde satilmadigi icin maxmcdirectten getirttik. burada largedi bedenim hatta medium bile oluyordu. fakat gelen kask 59-60 large yazmasina ragmen (uzerine yapistirilan etiken oyle) inanilmaz kucuk... agv XS ile neredeyse ayni boyutta. large shark'in yaninda ufacik.. etiket hatasi midir yoksa bolge farkliligi midir?

http://imgur.com/a/DAFm5

Son düzenleme:
Ürünü japonyaya gittiğimde deneyerek aldım. TR'da 58 tam gelmesine rağmen orada 58-59 olan uygun geldi. Dediğiniz gibi kask boyutu normale göre biraz küçük. Ayrıca kaskı uzun süre (1 saat) kullanımdan sonra elmacık kemiklerine yakın bölgede kızarıklık yapıyor bende.Yanak pedlerini 25mm yapmıştık orada, kask kafada sağa sola çok az oynuyordu diye bundan dolayıdır diye düşünüyorum.

Her ülkede güvenlik sertifikaları ve boyutları farklıdır. Japonyadaki kalıplar ufak gelebilirken Amerikadaki kalıplarda büyük gelecektir. Bulunduğunuz ülkeye yakın yerlerden almanızı tavsiye ederim. Bu arada dot snel ve ece22.05 artık avrupada satılan tüm kaskların hepsinde oluyor. Bunlar kaskın çok sağlam olduğunu kanıtlamıyor. Amerika dot isterken avrupa ece istiyor. Aynı kask aynı model amerikada satılanın arkasına dot etiketi vuruluyor avrupada ece ..

35 dolar kargo ucreti var ve o kadar guvenilir ki 3 gune kargon ucakla geliyor ama gunrukte bekletiyorlar :D

rahmi barutçunun ilk başlarda dağıttığı kaskları burası üzerinden aldığını duymuştum daha önce
alışveriş yapana hiç rastlamamıştım ama iyi oldu bu notta :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar