Aradım bulamadım!

Bu Modenas ve ona benzeyen Bisan,Kanuni,Mondial gibi motorlar var bu tiplere ne deniyor. Scooter mı? Ben ilk defa motor alacagım ve bunların debriyajsız oldugunu ama vitesli yani bir anlamda triptonic gibi. Bunlardan hangisi iyi hangisini tavsiye edersiniz. Yardımlar için teşekkürler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben sana hayabusa tavsiye ederim hehe :queen:

numan_tas' Alıntı:
valla ben sana hayabusa tavsiye ederim hehe :queen:
benim emeklemeden koşturmaya niyetim yok allaha şükür onu alacak paramız var arabanın yanında motorsiklet kullanmak istiyorum artık arabada hız kesmiyo hissetmek için motor lazım bunun içinde yavaştan kullanmayı bilmek lazım yanlış mı söylüyorum arkadaşlar...

abi bence scooter istiyosan piaggio x8 200 al.

Piaggio%20X8%20200_125_2.jpg

fiyatı 8.300 ytl

kaliteli ve ucuz. aksesuarı bol.

http://www.piaggioturkiye.com/modeller/piaggiox8200.php buraya bakabilirsin.

aga güzel demişşin iyi saol da daha yeni bir kullanıcı olarak bu kadar para verip bertaraf etmek istemem tamam para var dedik ama müsriflik yapmayalık biz önce kullanmasını öğrenelim ha soran olursa ehliyetimizde var ucuz yollu pratik olacak bu yazdıklarım hakkında bilginiz varsa daha memnun olurum

O dediğin modele Cup deniyor.Eğer modenasları kastediyorsan

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım vitessiz olan scooter, debrijajsız vitesli olan modelde cup oluyor.. her iki modelde başlamak için uygundur..
konu yanlış yerde almak isteyenler bölümüne taşıyorum....

senin dediğin motorlara cup denir.o motorların piyasadaki en iyisi bence yamaha crypton 110 dur.ama vergisi olmasın diyorsan kanuni ramzey düşünebilirsin

1,5 sene önce motosiklet araştırmasına bu sitede başladım.Daha önce scooter kullanmışlığım var ve asıl niyetim cruiser almak. Araba aldığım için taksit ödüyorum ve ucuz olması bakımından çin malı bir scooter'ı tercih etmek üzereyim.Bence motosiklet'e yeni başlayan ve hakimiyet konusunda problem yaşayabilecek bir kullanıcının başlangıcı böyle olmalı.Tabiki fiyat performans oranı en iyi olanı seçmek için çok araştırmak gerekiyor.125cc veya 150cc'lik bir scooter'in iki kişiyi dağ-bayır gezdirebildiğini tecrübe etmem dolayısıyla rahat edebileceğini tahmin ediyorum.Düşünce tarzın "ilk motor altımda ölür"'se çinli veya benzerleri bizim gibiler için biçilmiş kaftan.Nasıl olsa pert ediceksin motoru,hem söküp mekaniğinide rahatlıkla inceleyebilirsin.İçin yanmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Son düzenleme:
teklif benden değerlendirmek senden

arkadaşım bende honda titan 125 cg es var devlet memuruyum fazla binemiyorum 1600 km de çok temiz kaskı alarmı uzaktan kumandası eldiven ve ellikleri var istediğin yere gösterebilirsin.

x8 çook güzel b, scooterdır eğer bisiklet tecrüben var hiç ama hiç korkma ilk başta o kadar acemilik yaşamazsın iddia ederim boş bir alanda 1 saat kullan snra gezmeye çık 1 hafta sonra rahaat rahaat takılırsın motorunla iyi kask al ve ilk başlarda sakin kullan işin özeti bu kuru havalarda tecrübe et sonraları çok gülüyorsun kendine amma kasmışım die(tecrübe ile sabittir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar