Aracından inip motosikletliye silah çekti

Motosikleti
Yok
Şehir eşkıyası trafikte dehşet saçtı!
Yol verme kavgasında aracından inip motosikletliye silah çekti.

Yayınlanma: 21 Şubat 2026 Cumartesi 20:38

İstanbul'un Ümraniye ilçesi, Gelibolu Caddesi'nde, saat 17:00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı.

yeni-proje-8.jpg

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ ARACINDAN İNİP MOTOSİKLETLİNİN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Tartışma esnasında otomobil sürücüsü aracından inerek, motosikletlinin üzerine yürüdü. Bunun üzerine motosikletli de aracının üzerinden indi.

Motosikletliyi kolundan tutan saldırgan otomobil sürücüsü, genç motosikletliyi tartaklamaya başladı. O sırada olay yerinden geçen başka bir motosikletli ise olayı ayırmak için iki sürücünün yanına giderek, araya girmeye çalıştı.

yeni-proje-11-001.jpg

TRAFİĞİN ORTASINDA MOTOSİKLETLİLERE SİLAH ÇEKTİ

Bir türlü sakinleştirilemeyen otomobil sürücüsü, trafikte adeta dehşet saçtı.

Saldırgan otomobil sürücüsünün sakinleşeceğini düşünerek kaskını çıkaran motosikletli, kaskı çıkarmasıyla hayatının şokunu yaşadı.

Otomobil sürücüsü aniden belinden silahını çekip, iki motosikletliyi de tehdit etti.

Trafikteki dehşet anları ise başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. (DHA)

-----------------------------------------------------------------

haberin bağlantısı (+bir adet video mevcut)
https://halktv.com.tr/gundem/sehir-eskiyasi-trafikte-dehset-sacti-yol-verme-kavgasinda-aracindan-inip-1010096h

yeni-proje-9.jpg

Motosikleti
Yok
Yani ne tür manyaklarla iç içeyiz trafikte görelim diye de açtım bu konuyu.

Biliyorum zor, ama siz siz olun -haklı da olsanız- hiç kimseyle tartışmayın bu ülkenin trafiğinde.

"Haklısın - kusura bakma - acemi şoförüm, yeni yeni adapte oluyorum trafiğe - galiba tansiyonum çıktı - şekerim düştü - kafam bir anda bulandı, vs." deyip ustalıkla konuyu kapatabilmek lâzım bence - can güvenliğimiz açısından.

Sosyal medyaya düşmüşse iş bitti, arabadan inip silah çekene öyle bir ceza gelecek ki silahı dötüne soksalar "bir daha, bir daha.." diyecek hale gelecek.

Kaskı vuracak gibi çıkardı bende kendi mi korumak için çektim diyecek.
Şuan hükümlüler herhangi bir avukattan daha iyi savunma yapabilirler o kadar alışmışlar.
Onu çekiyorsa sıyrılmayı da kesin biliyordur abi memleket o halde . :)
Gaziosmanpaşa 'da motosikletlinin durup araca 9 el ateş ettiğini gördük araçta 4 kişi şansa kimseye gelmedi nasıl ifade vermişse serbest bırakıldı.
9 EL ATEŞ ETMEYE.
Fıkra bu kadar.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Yol verme kavgasında aracından inip motosikletliye silah çekti.
Abimiz şansına kahvaltıda yürek yemiş. Motosikletli tetikçilere denk gelseydi iki harf farkla y*r*k yerdi.
Ömrümün yarısı dabançelrin tüfenklerin içinde geçtiği halde ben niyet etmeye bile tırsarım şahsen. 🫣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gaziosmanpaşa 'da motosikletlinin durup araca 9 el ateş ettiğini gördük araçta 4 kişi şansa kimseye gelmedi nasıl ifade vermişse serbest bırakıldı.
"Nasıl olsa tutturamıyor" diye şaapmışlardır. Başka mantıklı bir açıklaması yok. 🥱

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar