Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çocukların üzerine düşmemiş dua et. allah beterinden saklasın bak babaları gelmiş masrafı ne ise verelim demiş. çingenenin tekide çıkabilirdi. yani dostum bence şanslısın , hea inancına göre sadakanı falan ver geç. hadi g.olsun
Teşekkürler inşallah hayırlı olur benim içinde zaten kaza olup birilerinin yaralanması istemediğim birşey motoru koyacak hiçbir yer yok burada ya ama iki kamera var evin önünde alarmlı disk kilidi almam gerekiyor
Motoru oylece birakip iceri gecip dinlenme rahatligim hiç olmadi valla. Şanssizliktan ziyade ihmaliniz var. Motoru koyacak, sokacak yerimiz olmasa kapi onunde motor tutmazdik. Motora otopark, bahce, sokacak herhangi biyer şart.
Motosikletlerin otomobile göre avantajları sayılırken "park sorunu olmaması" ilk sıralarda yer alır. Halbuki durum hiç de öyle değil maalesef.
Otomobili yol kenarında 2. sıra bırakıp, hatta camlarını da birkaç parmak açık bırakıp, üzerine de telefonunuzu yazıp evinizde rahat rahat uyuyabiliyorsunuz. Fakat motosiklet söz konusu olunca kapalı garaj, alarm, zincir vs olsa bile gözünüz daima arkada.