araç takip sistemleri bilgi paylaşımı.

Arkadaşlar araç takip sistemi almayı düşünüyorum. kullananlardan yaşadıklarını paylaşmalarını rica edicem.
-Aküye yük bindiriyorlar, aküyüde takip eden modeller var mı?
-motosiklet değiştirdiğimizde takip cihazı diğer motora taşımaz zor oluyor mu?
-sistem işe yarıyor mu?
-sürdürülebilir mi ?
-aylık ödemeleri nedir?
-yoksa bu kadarına gerek yok . Branda garaj al, yere zemin demiri çakıp keyfime mi bakayım.,
-her akşam sadece disk kilidiyle +branda kullanıyorum. biraz tedirginim açıkcası. (motor CB500 hornet)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlar benim en çok sevdiğim konular, çünkü çok fazla tecrübem var.
Motoru sokağa bağlayanların alması gereken belli başlı bir kaç tedbir var.

Takip sistemi dediğimiz cihaz motoru çaldırmaya engel değil, o cihazla sadece motoru takip edebilirsin.
Burada amaç motoru çaldırmamak, ama yinede ek tedbir olarak takip cihazı da olabilir.

Şimdi motorun güvenliği için şunları yapabilirsin ;

1. Jds marka kablosuz alarm, 4 adet kalem pille çalışıyor ve pili aylarca gidiyor. Birde duracell pil takarsan 1 yıldan fazla kullanırsın, ufak bir hareketi bile algılayıp ötmeye başlıyor. Fiyatı 1000 tl civarında Trendyol da bulabilirsin.

2. disk kilit ve arka tekerlekten bağlı zincir kilit, Eğer yukarıdaki alarmı satın alıp kullanmak istersen bu ürünleri alarmlı olmasına gerek yok, ama yüksek güvenlikli olması önemli.

3. Branda.. Bunu zaten kullanıyorsun..

4.Takip cihazı meselesi.. Bende geçtiğimiz haftalarda takip cihazı ile ilgili bir konu açtım ve buradaki arkadaşlar sağolsunlar bir çok öneride bulundular.. Tam Turuncu GO modelini alıyordum ki bir HBB-K Haprotag modelini keşfettim.. Fiyatı da çok uygun, 1000 TL civarında, Normalde bu tag cihazlara karşı mesafeliyimdir. Çünkü bu cihazlar etrafında Apple, İos, Android cihazlar varsa onlardan aldığı sinyali sana iletiyor, yerini bu şekilde belirliyorsun ve o uygulamayı kullanan herkes aslında o cihazın yerini görebiliyor. Yani diyelim ki hırsız motoru çaldı, aynı uygulamayı kullanıyorsa cihazı imha ederek motoru çalıyor... Ama HAPRO modelinde bu durum farklı, HAPRO modelinde sen izin vermeden, cihazın kodunu karşı taraf ile paylaşmadan kimse senin cihazını göremiyor. Ama bu sadece Hbb-k Haprotag modelinde geçerli. Ucuz tag cihazlarından uzak durmalısın, onlar genelde ebeveynlerin çocuklarını takip etmesi için tasarlanmış. Aidat ücreti yok, pil ömrü 7 ay ve akü bağlantısı gerektirmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar