Araç satışında HGS kartım ne olacak? Yeni motora geçiremezmiyiz?

Arkadaşlar böyle birşeyler oludum, gerildim yine. HGS aldım, hemde kart olanlarından 10-15 lira para verdim, içinde de bakiyem var. Aracımı satışa çıkardım, eli kulağında satılacak. EEE ne olacak benim HGS kartım, bakiyem ne olacak? HGS yi yeni araç sahibine mi verecez? onun cezaları bize mi girecek? La yordu valla bu memleket beni.

Bende motorumu bugün sattım ve ptt yi aradım. Postaneye gidip iptal ettirebilirsiniz dedi. Yanlız şöyle bir durum var aracın devrini verdikten sonra araç hgs den geçerse sizin bakiyeden düşüyor. Bakiyeniz biter ve ceza ya girerse ceza yeni araç sahibine gidiyor. Yardımcı olabilmişimdir umarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kart olanlar yeni araca kayıt oluyor, zaten bütün esprisi bu :p. Etiketler ise iptal olup yenisini alıyorsunuz.

Bende motorumu bugün sattım ve ptt yi aradım. Postaneye gidip iptal ettirebilirsiniz dedi. Yanlız şöyle bir durum var aracın devrini verdikten sonra araç hgs den geçerse sizin bakiyeden düşüyor. Bakiyeniz biter ve ceza ya girerse ceza yeni araç sahibine gidiyor. Yardımcı olabilmişimdir umarım.

Peki HGS den geçerken kartı yeni motorumda okutsam , ceza yemem o zaman okuduğu müddetce. İçindeki bakiye bitince kartı yeni motora işletirim..
üç bilinmeyenli denklem..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar