arkadaşlar performans egsozlar geçiyormu muayeneden geçen var mı hiç bilgi veriseniz sevinirim.
%90 geçmez. torx (yasin) söktü 600f in egzosunu normal egzosu taktı nisandaki muayene için.:cat::cat::cat:
arkadaşlar performans egsozlar geçiyormu muayeneden geçen var mı hiç bilgi veriseniz sevinirim.
ANKARA DA MUYENE ICIN...
gectigimiz hafta sonu 7 mart 2009 tarihinde golbasi tuvturk muayene istasyonuna gittik...(ben motorun acemisi oldugum icin bir abim kullandi..)neyse...fisimizi aldik iceri girdik hemen muayene olduk ...far ayarsiz cikti....lastik derinligine dikkat edin arkadaslar....yoksa 30 gun icinde yeni lastik almak zorunda kalirsiniz....biz ayarsiz farla hafif kusurlu olarak ciktik...hallettik yani...darisi diger ikitekerli yol kardeslerimin basina...muayene ucreti 67 lira ama benim gibi ikinci el motor satin alirsaniz ceza odersiniz...eski ruhsatta 2006 ya kadarli olan muayene suresini 2 sene 7 ay gecirmisler...devralmadan once sorun olmaz dediler ama 2 sene 7 aylik gecikme + normal muayene ucreti = 160 lira tuttu...devir isleminde 180 lira verdim...(ruhsat yenileme + zorunlu sigorta + devir islemi + yol-gidis-gelis-isgucu kaybi+vs..)...ayrica motoru muayeneye goturmeden once plakanizi kontrol edin eger custom - kucuk- damgasiz(hem soforler odasi hem emniyet iki damga olacak) yeni plaka bastirirsiniz 10 lira tutuyor...notere de 170 lira ..ne etti...520 lira....olsun feda olsun benim guzel motoruma....bir de ttcustom choppers a boyattim mi kiz gibi olcek insaallah...
candash arkadasimiz cok guzel aciklamis eline saglik....
Xenon lar la ilgili durum nedir... Sökmek gerekecek mi?
Xenonu ne zaman sök derler karşıdaki sürücüyü rahatsız ederse de mi, far ayarını biraz aşağı indirir geçirirsin, ayrıca far ayarı hafif kusur sayılıyor ve çoğunlukla da geçiyor.
Bu şekilde ise sorun yok en alta indiririm uzunları..
Havalı korna ne durumda peki..:bounce:
Bozuk de:queen:
motosikletlerde 600 cc ye kadar ekzos emisyon muayenesi olmuyor 600 cc üzeri oluyormu onuda bilmiyorum
Egsoz muayenesi diye bişey var mı muayenede isteniyor mu? Kaçıncı kez soruyorum:silent: