Araç Kiralamak ??

Katılım
16 May 2014
Mesajlar
173
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Sizlere bir sorum var. İstanbul Bodrum arası araç kiralayacağım ve garenta rent a car'dan bu hızmetı alıcam (sakın motorla yap vs demeyın zaten motorumu almaya gidiyorum aynı zamandada sezon boyunca oradayım )Rahatsızlıgım nedenı ıle otobus uçak binemiyorum hiç bu firmadan araç kiralayan oldumu ?:silent::silent::silent::silent::silent:
 
Katılım
3 Şub 2013
Mesajlar
612
sık araç kiralıyorum. daha önce hasan rent a car, hüseyin filo kiralama vs gibi nispeten ucuz firmalardan kiralardım. trafikte gelip biri çarpana kadar, kaza durumunda canınızı sıkabiliyorlar. son 6 yıldır budget, avis, hertz, en kötü ihtimal central rent a cardan kiralıyorum kafam rahat ediyor. eğer çok büyük fark yoksa tanınan, bilinen bir firmadan kiralamanızı tavsiye ederim.
 
Katılım
13 Mar 2014
Mesajlar
332
Rent a car kaskolu olsun da arabası :) o önemli sonra demesinler "abi başına bişey gelirse tanıdıktan aldım de arabayı kiralık olduğunu söyleme" falan :)
 
Katılım
2 May 2012
Mesajlar
290
Rent a car kaskolu olsun da arabası :) o önemli sonra demesinler "abi başına bişey gelirse tanıdıktan aldım de arabayı kiralık olduğunu söyleme" falan :)

aynen öyle rentacar burdada var ama tavsiye etiğim kaza anında birebir değişim yanı kaza edince arıyorsun 2. bir aracak getiriyorlar yola öyle devam ediyorsun :)
 
Katılım
8 Eyl 2012
Mesajlar
114
Kaza her an karşılaşabileceğimiz bir olay , o yüzden çok sağlam bi firmadan 3 5 kuruş fazla verip kiralamanda fayda var zira merdiven altı firmalar araç öyle yada böyle bir kazaya karıştığında senden o aracın bakımda kaldığı günlerin parasınıda talep edebilir , bunlar gördüğümüz duyduğumuz şeyler.
Firmaya sorman gereken ilk şey şu öyle yada böyle bu araçla bi kazaya karışsam süreç nasıl işleyecek. Araç kullanılamayacak halde ise ne olacak , bu soruyu muhakkak sor?
 
Katılım
16 May 2014
Mesajlar
173
donuslerınız ıcın tesekkurler arkadaslar.
Garenta kasko hızmetlı arac verıyor ama malum emanet malın canı kıcında oluyor. Ben tek yon gıdecegım ıcın avıs budget gıbı fırmalar 600 750 lıra fıyat verıyorlar ama garenta 150 lıra dıyor ? kesınlıkle 3 5 lıradan kacmıyorum ama yıne de fıyatları cok dusuk ? cıkamadım bır turlu ısın ıcınden
 
Katılım
24 Eyl 2006
Mesajlar
973
kurumsal firma tercih edin.

mafya bozuntuları ve galerici esnafının yarısı rent a car'cı oldu. başınıza ne işler açacakları belli olmaz. verin 20-30 lira daha kafanız rahat etsin.

pardon, cevabı şimdi gördüm. 600-700 TL tek yön parası istiyorlar demişsiniz. o kadar fahiş para olmaması lazım, biraz daha araştırın.
 
Son düzenleme:
Katılım
3 Şub 2013
Mesajlar
612
yok bilinen markaların tek yön fiyatları doğru, zira hangi ofisten çıktıysa o aracı aynı ofise geri yolluyorlar.
dolayısıyla aslında dönüşte diğer yönün ücretini siz karşılıyorsunuz.
belki sizin kirlamak istediğiniz yerde dönmesi gereken bir araç size denk gelmiştir (çok büyük şans ama bilemiyorum)
bu arada motorla dönmek riskli değil mi? bari bakım falan yaptırıp çıkın yola.
 
Katılım
21 Nis 2014
Mesajlar
68
Bu isten cani yanmis biri olarak soyluyorum.. avis, hertz gibi bilindik firmalardan kirala.. bu isi usulsuz yapan rent a carlar var. Arabayi kiralarken kardesim canim cicim, kaza yaparsan o kardesim diyen adam sana mafya kesiliyor ki elinden bir seyde gelmez acik senet imzalatiyor imzalamazsan vermiyor cogu.. benim basima gelen bir olay: kiraladigim araca benzinlikte geri geri gelirken biri carpti, tampon ve far hasarliydi. Adam arabayi 5 gun 70 er lira gunlukle yatirdi.. hemde hic sucum yoktu.. tipis tipis odedim.. aman diyim..
 
Katılım
16 May 2014
Mesajlar
173
@braveguy kotu motor yoktur bakımsız motor vardır derler ben zaten ekım ayına kadar oradayım yola cıkmadan mutlakkı bakımını yaptırır o sekılde gelırım 800 km sorun olmaz cogu kez gıttım geldım bodruma bu sekılde.

@seazer haklısın kardesım ancak bu garenta cıdden kurumsal ve anadolu grubu tarafından acılmıs cek senet degıl dırek deme karsılıgında alıyormusuz ve kredı kartından cekım yapılıyor:wiinkk: arac teslımınde paranız ıade edılıyormus.

derdım su avıs hertz gıı fırmalar 600-700 arası tek yon alıyorlar ben gerı donmeyecegım gıdıs sadece garenta sadece 150 lıra oradan kıllanıyorum
 
Katılım
23 Tem 2013
Mesajlar
1,716
garentayı bilmeden sallamış millet.
avis gibi bir firma bunlar da. kurumsal.
geçen trabzonda kiraladık her türlü kaskosu kuskosu var , havaalanında ofisinden herşeyiyle kurumsal hizmet veriyorlar.
0 linea denk geldi bize :cherry:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst