- Konu Yazar
Detayına aslında çok girmek istemediğim talihsiz bir durumdan dolayı araba yolcu koltugumda idrar lekesi ve kokusu oluştu. Özetle; sıkışma potansiyeli olduğu halde acele edip tedbrisizce mekandan çıkan ve doğum sonrası idrar tutamama problemi olabilecek olan biriyle trafiğin yoğun olduğu saatte avrasya tüneline girmek sırasında yaşanan talihsiz bir durum oldu diyebilirim 
Aracı hemen yıkamaya verdim. Kapsamlı yıkama yapıp koltuga özel muamele yapılmasını istemiştim ama 400 liralık bedeli sadece 300 liraya indirtebilince, standard yıkama ile idare edeyim dedim. Eve geçince koltuğu deterjanlı sıcak su ile sildim ama maalesef koku sorununu gideremedim. Oto parfum ve camları azcık açık bırakmak şimdilik idare ediyor. Ama koku sorununa acil çözüm bulmak lazım,
Bu araç içerisindeki koku sorunu için çözüm önerilerine açığım
Aracı hemen yıkamaya verdim. Kapsamlı yıkama yapıp koltuga özel muamele yapılmasını istemiştim ama 400 liralık bedeli sadece 300 liraya indirtebilince, standard yıkama ile idare edeyim dedim. Eve geçince koltuğu deterjanlı sıcak su ile sildim ama maalesef koku sorununu gideremedim. Oto parfum ve camları azcık açık bırakmak şimdilik idare ediyor. Ama koku sorununa acil çözüm bulmak lazım,
Bu araç içerisindeki koku sorunu için çözüm önerilerine açığım