İlk mesajımın sadece ilk cümlesini okuduğunu düşünüyorum.
İlk mesajımın ikinci cümlesine bakarsan orada bir özeleştiri olduğunu göreceksin.
Neyse zahmet etme diye kısaca özetleyeyim : Trafikte herhangi bir araçla 200 km/s gibi bir hızla seyretmek, kanun denetleme mekanizmasındaki boşluğun sana sunmuş olduğu hız limitinin üzerinde seyretme özgürlüğünü suistimal etmek demektir. Acı kazalarla bu gibi istismarların sonuçlarına katlanmak zorunda kalıyor bir sürü insan. Denetleme mekanizması, eninde sonunda bu işe el atacaktır. O zaman ne yapacaksınız ? Şu an sahip olduğunuz özgürlüğü kaybetmemek için yarını düşünerek hareket edin.
Ha "Millet nerede basacak o zaman birader, bu makinalar neden var ?" dediğini de duyar gibi oluyorum. Onun için de pist denen bir kavram var. Türkiye'de pistler var. Ama malesef varlıklarıyla yoklukları bir, çünkü giremiyoruz. Umarım ilerde bu durum düzelir.
Benim motoruma neden çektin konuyu, oraya girmek istemiyorum, çünkü iş sidik yarışına dönecek. Yarış tipi motorların yüksek süratlere çıkabildiği ve bu yüzden tehlikeli oldukları doğru. Ancak, o gazı çeviren bilek bir insana ait. Yani aslında ben sürücüleri eleştiriyorum.
Ve ilk mesajımda da ne diyorum ? "Ha, "sende olsa basmayacak mısın" dediğini duyar gibi oluyorum ve açıkçası haklısın"
"Trafikte, yasal hız limitlerinin kat kat üzeri hızlara çıkabilen araçlar neden var ?" sorusu ise daha çoook uzun bir süre cevapsız kalacak. Şimdilik ADAM GİBİ devletler ve ADAM GİBİ hükümetler araç süren bireylere " Sana istediğini yapma özgürlüğü veriyorum, ama yakalarsam yakarım !!!" demekte ve yakaladığında da hakikaten gözünün yaşına bakmamaktadır. Kanunların uygulanmasındaki boşluğu istismar derecesinde zorlayan bireylerin sayısında aşırı artış olursa ve bu durum büyük tehdit oluştutursa (ki oluşturur) çok daha sert önlemler almaları kaçınılmaz olacaktır.