arabayı sürttüm

gözüme uyku girmiyor düşünmekten :(

Yüksek ihtimalle yaşın küçük yahut büyük olsa bile ehliyetin yok. Ehliyetin varsa bile sürmeyi tam olarak kavrayamamışsın. Bundan sonra ehliyetin yoksa direksiyona elini bile sürmemelisin. Baban yanında ve izin veriyorsa deneyim edebilirsin. Ben ehliyetimi aldıktan sonra bile babamdan izinsiz babamın arabasına binmem. Kaldı ki bu tecribesizlikle kimsenin canına kastetmeye hakkınız yok :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
sürttüğün diğer aracın sahibini bulup söyledin mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sürttüğün diğer aracın sahibini bulup söyledin mi?

biraz geç gördüm kusura bakmayın. arkadaşımla aynı mahallede oturduğu için bulmam zor olmadı arkadaşımla beraber gittim konuştum aracın sahibiyle karanlık olduğu için göremedim arabam büyük ve alanda çok dardı dedim. direksiyonu yola doğru çevirdiğini park edilmemesi gereken yere koyduğunu bu yüzden zorlandığımı belirttim. benimkine nazaran onun aracı boya bile atmamıştı zaten o da boyatmaya falan gerek gerek olmadığını söyledi bana sağolsun iyi kalpli bir insandı kendisi. hallettik meseleyi. düşünceleriniz ve yardımlarınız için sağolun iyi günler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

Yüksek ihtimalle yaşın küçük yahut büyük olsa bile ehliyetin yok. Ehliyetin varsa bile sürmeyi tam olarak kavrayamamışsın. Bundan sonra ehliyetin yoksa direksiyona elini bile sürmemelisin. Baban yanında ve izin veriyorsa deneyim edebilirsin. Ben ehliyetimi aldıktan sonra bile babamdan izinsiz babamın arabasına binmem. Kaldı ki bu tecribesizlikle kimsenin canına kastetmeye hakkınız yok :)

haklısınız önerileriniz için teşekkür ederim.

kalem falan sakın almayın hiçbir faydası olmaz pasta cila ile deneyin eğer tırnağınız o kazınan yerin içine giriyorsa izler çıkmaz ama tırnak girmiyorsa pasta cila kurtarır olmadı gidersin sanayiiden arabanın boyasından alırsın 5 gr küçük bir fırçayla rötüşler geçersin arkadaşların dediği gibi bunun için araba boyatılmaz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kalem falan sakın almayın hiçbir faydası olmaz pasta cila ile deneyin eğer tırnağınız o kazınan yerin içine giriyorsa izler çıkmaz ama tırnak girmiyorsa pasta cila kurtarır olmadı gidersin sanayiiden arabanın boyasından alırsın 5 gr küçük bir fırçayla rötüşler geçersin arkadaşların dediği gibi bunun için araba boyatılmaz

evet bende sizlerin dediğiniz gibi gidip rötuş yaptırdım yakından bakılmadıktan sonra anlaşılmıyor hiçbir şekilde yorumunuz için sağolun iyi geceler

Hasar kaydı yok etek altı boyalı.

Babana söyle satarsa ölü fiyata alırım.

Şaka bi yana ne kadar yaptırmış da olsan aracın sahibi kimse baban annen halan dayın her kimse mutlaka söyle bunu. Gizli kapaklı işler yapma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar