Arabaya Ne Olmuş Böyle ?

Merhaba,sabah arabaya binecekken şok oldum arabaya bi şey sürtünmüş gibi ama kapının önü çok geniş bir yer.Araba falan geçerken sürtünmüş olamaz diye düşünüyorum.Ayrıca boyada bulaşmış.

Temizlemek için çok uğraştım baya temizlendi tabi ama çiziğin içine boya girdiği için bi kısmı da çıkmadı.Temizlenmiş hali de bu.

Son düzenleme:
Baya baya sarı renkli bir araç sürtmüş, yolun geniş olması önemli değilki, süren önemli :)

Geçmiş olsun. Çevrede, sizin aracı gören kamera falan varsa ulaşabilirseniz ulaşın ve hakkınızı arayın. Kimse malını çöpte bulmadı sürtüp vurup kaçmak karaktersizliktir.

Baya baya sarı bir araç sürterek geçmiş. Şüphelerim bayan sürücü olabilir diyor :santa: yada dengesiz tiplerden olan taksi sürücüsü de olabilir.

Taksi surtmus o siyahliklarda teker izi, iki arac arasinda sıkısmıstır. Kamera kaydi falan bulabilirsen sikayetci ol 👍

DKN

biri vuruk arabasını sizinkiyle aynı marka model görünce değişti belki de. araba sürtünmüş olamaz diye düşünmüşünüz diğer seçenek bu çünkü :)

Apartmanın girişinde kamera var o açıyı görür mü tam emin değilim ama görme ihtimali var.Yöneticiye söyleyim de bir bakalım.İnşallah görüyodur kamera o açıyıBi özür notu veya telini bıraksa hiç sorun değil benim için çizikler giderilirde böyle olması da insanın zoruna gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar