Arabanız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alfa Romeo gulietta

Motosikleti
Tracer 7
Fiat panda ateşli panda...:mrgreen: 13 senedir kullanıyorum ve çok memnunum.hayalim...şu yeni smart lar fena olmazdı...oldum olası küçük arabalara bayılmışımdır:)

benim 2005 ten beri station megane 1 im vardi.kamyonet gibi her isimi gordu.2 ay once sattim.

ben opel astra kullanıyorum 13 dizel şimdiye kadarda scoter kullanıyordum yenice kuba cr1 aldım çok hoşuma gitti ya vitesli motor şimdiye kadar almadığıma pişmanım

Vw Golf6 1.4 tsi 2013 model
Peder bey şehir dışında olduğu için 2 yıldır benim haricimde kimse kullanmıyor, muayenesi geçeli 1 yıl oldu:) 2 Yılda toplam 200km civarı yol belki yaptım. Panik atağım olduğu için kapalı şeylere karşıyım.
Yaşasın yıbır.

[url]http://i.hizliresim.com/LyQr8Z.jpg[/url]
seni sattıgım için çok üzgünüm ama sende beni çok üzmüştün şimdiye kadar kullandığım en iyi araba idi video nasıl yüklüyorduk hatırlamıyorum kısa bir videom var onu atabilirim

Hocam fotografi gorunce cok sasirdim.Arac bizde suan,severek kullaniyoruz :)
Yeni ilana koyduk model yukseltmek amaciyla.İlgilenen olursa satilik :p

Son düzenleme:
Hocam fotografi gorunce cok sasirdim.Arac bizde suan,severek kullaniyoruz :)
Yeni ilana koyduk model yukseltmek amaciyla.İlgilenen olursa satilik :p

Bi link atar misiniz? Ic doseme ne renk ? Bi bakayim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------

Hocam. Baktim zahmet etmeyin. Masallah Allah kaza beal vermesin. Aklimizin bi yerinde dursun. Hayirli satislar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar