Şu güne kadar kullandıklarım.Belki düşünen olur en azından ufak kullanıcı yorumum olsun.
2006 Mitsubishi Colt 1.3 Amt Vites 95hp - Aşırı seri motor hacmine göre,yakıtı benzinli araca göre çok iyi,yol tutuş hiç yok.Şanzuman güzel
2013 Corsa 1.4 Tam otomatik 100 hp - Bir daha ne corsa ne de opel.Hayatımda bundan sonra net yapmayacağım tek şey opel marka araç almak.Hele corsa,çöp şanzuman,aşırı yüksek yakıt tüketimi,1.4 100 hp ama bu kadar hantal bir araba daha göremezsiniz.
2008 Alfa 159 1.9 Jtdm Manuel - Harika bir araçtı.Temizini bulmak aşırı zor,hatta imkansız.Ben aracı 52.000 km de boyasız almama rağmen 72.000 km ye kadar bindim ve 7.000 Tl harcadım mekaniği ne turbosu yürüyeni baskı balatası vesaire.Yazılımlı kullanıyordum 1.9 176 Hp vermişti dynoda.Şehir içi yakıt tüketimim 6.5 Lt di.Yol tutuşundan bahsetmiyorum bile,olağanüstü.
2011 Citroen DS3 1.6 vti 120 hp - Gidişi Güzel ufak tefek iç dizaynı çok çok güzel aşırı yakıyor şanzman kötü.Görüntüsü çok şirin.Trim kalitesi kötü.
2013 Fluence makyajlı kasa Otomatik edc şanzuman 110 beygir - Bu kadar sorunsuz,seri,az yakan,beklentileri karşılayan bir araç olamaz.en boş paketini almama rağmen aşırı memnunum.Al,bin,istediğin yere git.